Големи

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
nqkoi
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 15 пъти

Големи

Мнение от nqkoi »

Genehirsh
Благодарил: 1 път
Благодарен: 14 пъти

Re: Големи

Мнение от Genehirsh »

Напомня на милфа от Ситняково, която къпе.
ejobejo
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от ejobejo »

Genehirsh написа: Чет Мар 13, 2025 10:54 am Напомня на милфа от Ситняково, която къпе.
Напомня, но не е тя
genos
Благодарен: 2 пъти

Мнение от genos »

Каня се от много време да отида, защото четох само добри отзиви, но беше в някъде в Банишора или Света Троица, а там не са ми много приятни районите.
Иначе какво съм чел: Млада циганка без цигански номера, големи естествени цици, с които може да правиш каквото си искаш и много удобни за турска, има френска, секс няма, май няма и масаж, добро отношение, в другата стая има сводник, на който отива да предаде парите. Това всичкото само съм го чел и не мога да потвърдя за момента.
Maze123
Благодарил: 33 пъти

Мнение от Maze123 »

Ами genos това не ти ли е достатъчно да отидеш и да пробваш? Какво значение има района?
genos
Благодарен: 2 пъти

Мнение от genos »

Maze123 написа: Вто Мар 25, 2025 3:13 pm Ами genos това не ти ли е достатъчно да отидеш и да пробваш? Какво значение има района?
Имам дълъг списък за пробни и нищожно време да стигне за всички. Районът ми е важен доколкото би ме улеснил в придвижването и ориентацията за адреса като цяло. Затова е фактор когато се чудя между няколко. Иначе ще пробвам най-вероятно и тази, но не е сигурно кога.
Maze123
Благодарил: 33 пъти

Мнение от Maze123 »

Намериш ли време и я посетиш ще очакваме ревю. Или пък некоя друга едрогърда. Ако не е тайна между кои други се чудиш?
Публикувай отговор