Да оная беше рус Гилф 60 лв за час май беше. Обявата и в ало бг изчезна Мисля ме тази с обявата е друга ама без някой да иде няма как да разберемDinko-Dinev написа: ↑Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek).![]()
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.
Само за сериозни
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Само за сериозни
-
- Благодарил: 39 пъти
- Благодарен: 47 пъти
Пичове някой попадал ли е на руса мили/гилф 60+ висока към 160 см около 45~50 кг страшна теларка и симпатяга в района на съдебна палата център, и може би по скоро да се представя за масажистката ?
-
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 90 пъти
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто.Dinko-Dinev написа: ↑Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek).![]()
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.

-
- Благодарил: 12 пъти
- Благодарен: 6 пъти
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря.Nikolaj написа: ↑Пон Апр 07, 2025 3:41 pmНе знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто.Dinko-Dinev написа: ↑Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek).![]()
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.![]()

-
И не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.Dinko-Dinev написа: ↑Сря Апр 16, 2025 8:40 pmИскрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря.Nikolaj написа: ↑Пон Апр 07, 2025 3:41 pmНе знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто.Dinko-Dinev написа: ↑Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek).![]()
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.![]()
![]()
Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
Няма такова тъпо парче, пък и предупреждава за 'спамъри' тъпият миекащ пейзан, а той самият е смотльо с 5 различни посещения на кръст и то само при най-долните lmao.
Едно време имаше един sponsora и другия ник от на Нолти сайта не го помня дето беше пичага отначало, ама после се изврати и почна да събира пари и ускита за инфо. Същият безмозъчен олигофрен си на път да станеш, Тъпчо, само че не за пари, а от тъпотия и некадърност.
Вре се глупакът навсякъде без идея да си има какви ги говори.
Няма такова тъпо парче, пък и предупреждава за 'спамъри' тъпият миекащ пейзан, а той самият е смотльо с 5 различни посещения на кръст и то само при най-долните lmao.
Едно време имаше един sponsora и другия ник от на Нолти сайта не го помня дето беше пичага отначало, ама после се изврати и почна да събира пари и ускита за инфо. Същият безмозъчен олигофрен си на път да станеш, Тъпчо, само че не за пари, а от тъпотия и некадърност.
Нечии глави ще се търкалят.

-
deep написа: ↑Съб Апр 19, 2025 5:11 am Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.

-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Ей тъпанар. Може и да беше извратен. И да, събираше ги без да ги ебе. Ама е покойник от година и нещо. Ходи и лъскай бастуна нещастник смотан. И пиеше уиски с кеф и акъл. Капут смотан.deep написа: ↑Съб Апр 19, 2025 5:11 am Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
-
Остави го тоя палячо колега. Нека не цапаме паметта на човека с тоя идиот. Няма нужда да му обясняваш каквото и да е. Той по-умен не може да стане,само по-злобен щото си е комплексар.IvanIvanov1980 написа: ↑Нед Авг 03, 2025 8:15 pmЕй тъпанар. Може и да беше извратен. И да, събираше ги без да ги ебе. Ама е покойник от година и нещо. Ходи и лъскай бастуна нещастник смотан. И пиеше уиски с кеф и акъл. Капут смотан.deep написа: ↑Съб Апр 19, 2025 5:11 am Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
-
- Благодарил: 235 пъти
- Благодарен: 386 пъти
- Обратна връзка:
НиколаЖвръц, дойде да са изжвръцаш и ти с велики открития, баш точно навреме, как си та бех предвидил.Nikolaj написа: ↑Чет Апр 17, 2025 6:48 pmИ не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.Dinko-Dinev написа: ↑Сря Апр 16, 2025 8:40 pmИскрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря.Nikolaj написа: ↑Пон Апр 07, 2025 3:41 pm
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто.![]()
![]()
Коса расте, акъл не доада
-
razputin написа: ↑Нед Авг 10, 2025 3:35 pmНиколаЖвръц, дойде да са изжвръцаш и ти с велики открития, баш точно навреме, как си та бех предвидил.Nikolaj написа: ↑Чет Апр 17, 2025 6:48 pmИ не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.Dinko-Dinev написа: ↑Сря Апр 16, 2025 8:40 pm
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря.![]()

-
- Обратна връзка:
Жвръцай здраво там, таман си го налапал, та глей а ти опре у сливиците - баре да знаеш за кво си тука. И кат са нажвръцаш после ша си говориме за глупости.Nikolaj написа: ↑Нед Авг 10, 2025 3:46 pmrazputin написа: ↑Нед Авг 10, 2025 3:35 pmНиколаЖвръц, дойде да са изжвръцаш и ти с велики открития, баш точно навреме, как си та бех предвидил.Nikolaj написа: ↑Чет Апр 17, 2025 6:48 pm
И не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.Здрасти олигофрен
Гледам все така ти е трудно да разсъждаваш ,но с писането си малко по-добър
![]()
![]()
![]()
Човекът, когото споменавам, Г-н Олигофрен, беше точен някога, когато беше Акебоно в на Нолти форумът. Давал ми е координати на забравени моми, както аз съм му давал други координати. Олигофрен сплескан тъп.Nikolaj написа: ↑Нед Авг 03, 2025 6:48 pmdeep написа: ↑Съб Апр 19, 2025 5:11 am Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
Вре се глупакът навсякъде без идея да си има какви ги говори.Човека който споменаваш като "спонсора" си беше много точен пич и много често лично на мен ми е давал не Профи мацки безплатно,проверени и то лично от него. И знаеш ли защо.? Защото и от мен е получавал същото. По това се разбират коректните хора които след това стават и приятели. А на теб тъп ГАЛФОН,
познай от 1 път що ти е искал поне 1 бутилка уиски от хубавото.!?! Да ти кажа ли или ще се сетиш и сам.? От доста време не бях влизал тук и като гледам психично-болните сте си все тук
Убитаци
![]()
След това деградира, както си ти деградирал, уй сплескан, и започна да се ебе в анала,точно като тебе, и да иска пари и други форми на компенсация за инфо.
После, Г-н Мърша, започна не само да иска пари за елементарни гнясарици дето всеки ги знаеше, ами и искаше пари за запазването на форума ebanebg , след което, Г-н Мърша, прибра парите и не се отчете на никого, а форумът си замина.
Разбра ли сега, Г-н Мърша?
Колко точно си Тъп?
Гниди като тебе са на дъното на басейна. Буквално.
Успех, Г-н Мърша.

-
- Обратна връзка:
Той тоа трик с кинтите беше приложен още у пчелички, та Акебоно даже не е измислил топлата вода
А г-н Мърша е единица мерка за тъпота, ако може да има абсолютни скали неговото е максимума на скалата, просто чупи стрелката на тъпомера.

А г-н Мърша е единица мерка за тъпота, ако може да има абсолютни скали неговото е максимума на скалата, просто чупи стрелката на тъпомера.
Определено не е измислил той топлата вода , но и аз си ги мразим такива гнусни клошари по рождение.
Пълни гнусари, и тогава си бяха същите и сега са още по-гнусни.
На живо ще им пръснеш каската от бой и ще ги плюеш като най пропаднали мангусти, нищо че може и да се бели, ама у форумите се праат на по-по-най. Защото интернетът това направи. Клошове като Николажвръц, Бисирсъмсеусрал и подобни имат място да се изявяват.
Би ги в майката, аз по-пропаднали екземпляри не съм и няма и да срещна, но точно пък затова е и забавно.

-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Ей педал нещастен. Ходи си шибай разпрания гъз. Админа и модераторите не харесват мнението ми, и трият ли трият. През хуя ми е. Аз си ебем 20-25 години по - млади от мен сливки без обяви. Вие си лъскайте бастуните тук. Яд ви е нали( на Пешо , лека му пръст)? Едно момченце( е беше си възпълен, Бог да го прости) ви направи на маймуни. И какво като го е правил, някой насила ли е пращал уиски, пари, сланина, мезете бе тъпанари. Докато има рибки, ще има и рибари. Казах още преди, него го разбрах след втория телефонен разговор, що за стока е. Е и? Благодарение на него без да си мърдам пръста( само портфейла) какви пички съм наебал.
-
- Благодарен: 82 пъти
Ще ти дам едно приятелско мнение - не се занимавай с тези хора визирам deep и razputin.IvanIvanov1980 написа: ↑Съб Авг 23, 2025 8:37 pm Ей педал нещастен. Ходи си шибай разпрания гъз. Админа и модераторите не харесват мнението ми, и трият ли трият. През хуя ми е. Аз си ебем 20-25 години по - млади от мен сливки без обяви. Вие си лъскайте бастуните тук. Яд ви е нали( на Пешо , лека му пръст)? Едно момченце( е беше си възпълен, Бог да го прости) ви направи на маймуни. И какво като го е правил, някой насила ли е пращал уиски, пари, сланина, мезете бе тъпанари. Докато има рибки, ще има и рибари. Казах още преди, него го разбрах след втория телефонен разговор, що за стока е. Е и? Благодарение на него без да си мърдам пръста( само портфейла) какви пички съм наебал.
Те ползват този форум за душевен отдушник.
Админа добре е разчистил - въпроса е защо не използва бан опцията а толерира селяшкото псуване и фантазирането.
-
- Обратна връзка:
Въпроса е не кво права язе в тоа форум
(мазоли на ръцете, ако на некой му е интересно) а главно биСЕРюса заразен и групата махленски клюкарки що дират тука.
А за селяшкото пцуване и фантазирването да са чете и последното неизтрито мнение на форумния гарсониерен рокфелер ИванИванов1980, дето освен педал нещастен, шибай се, гарсониери в Младос, ебем путки, пием уиски и моя приятел Пешо друго не знае да мели.
Да са четат и излиянията на другите подгласащи на биСЕРюса и проксита, да не изброявам, много са информативни, колко на селския звеновод у ТКЗС-то в Горно Чепръчане през 59-та.
Баш са си сите на едно ниво прокъсани клефаре с кухи мнения отсекъде па и отгоре с некви назидателни претенции към администрацията, кво да трие и кого точно да наказва, гаче форума им е нещо техна лична собственос на тиа умреляци.
(мазоли на ръцете, ако на некой му е интересно) а главно биСЕРюса заразен и групата махленски клюкарки що дират тука.
А за селяшкото пцуване и фантазирването да са чете и последното неизтрито мнение на форумния гарсониерен рокфелер ИванИванов1980, дето освен педал нещастен, шибай се, гарсониери в Младос, ебем путки, пием уиски и моя приятел Пешо друго не знае да мели.
Да са четат и излиянията на другите подгласащи на биСЕРюса и проксита, да не изброявам, много са информативни, колко на селския звеновод у ТКЗС-то в Горно Чепръчане през 59-та.
Баш са си сите на едно ниво прокъсани клефаре с кухи мнения отсекъде па и отгоре с некви назидателни претенции към администрацията, кво да трие и кого точно да наказва, гаче форума им е нещо техна лична собственос на тиа умреляци.