Само за сериозни

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
nqkoi
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: Само за сериозни

Мнение от nqkoi »

Dinko-Dinev написа: Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek). :)
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.
Да оная беше рус Гилф 60 лв за час май беше. Обявата и в ало бг изчезна Мисля ме тази с обявата е друга ама без някой да иде няма как да разберем 😃
Dqwol85
Благодарил: 12 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Dqwol85 »

Някой ходил ли е да види дали е същата?
sfpolice
Благодарил: 35 пъти
Благодарен: 42 пъти

Мнение от sfpolice »

Пичове някой попадал ли е на руса мили/гилф 60+ висока към 160 см около 45~50 кг страшна теларка и симпатяга в района на съдебна палата център, и може би по скоро да се представя за масажистката ?
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Dinko-Dinev написа: Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek). :)
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто. ;)
Dinko-Dinev
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Nikolaj написа: Пон Апр 07, 2025 3:41 pm
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто. ;)
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря. :)
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Dinko-Dinev написа: Сря Апр 16, 2025 8:40 pm
Nikolaj написа: Пон Апр 07, 2025 3:41 pm
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря. :)
И не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
Няма такова тъпо парче, пък и предупреждава за 'спамъри' тъпият миекащ пейзан, а той самият е смотльо с 5 различни посещения на кръст и то само при най-долните lmao.
Едно време имаше един sponsora и другия ник от на Нолти сайта не го помня дето беше пичага отначало, ама после се изврати и почна да събира пари и ускита за инфо. Същият безмозъчен олигофрен си на път да станеш, Тъпчо, само че не за пари, а от тъпотия и некадърност.

Вре се глупакът навсякъде без идея да си има какви ги говори.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
Публикувай отговор