Маги - 089 899 5367
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Маги - 089 899 5367
Ходих тука ,тяло има много добро.
Гъза и е уникален.
Масажа е добър
Минуса е че жената мирише ужасно на цигари, не се траеше
https://www.alo.bg/goreshto-seksi-dupe-3542523
0898995367
Гъза и е уникален.
Масажа е добър
0898995367
-
- Благодарен: 52 пъти
Re: Маги - 089 899 5367
Не предлага психиатрични услуги и не е пожелала да ти избърше лигитеJo99 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:20 pm Ходих тука ,тяло има много добро.
Гъза и е уникален.
Масажа е добър
0898995367

Че на нея клитора и е три пъти по-голем от твоя , сигур яко си се комплексирал

Няма ли да напишеш нещо за масажи?beserious1 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:29 pmНе предлага психиатрични услуги и не е пожелала да ти избърше лигитеJo99 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:20 pm Ходих тука ,тяло има много добро.
Гъза и е уникален.
Масажа е добър
0898995367![]()
Губиш времето на хората, никаква полза от теб няма.
Jo99 дава отзиви, и линкове от интересни обяви, а от теб полза?
-
Очевидно полза от мен няма.mseven написа: ↑Вто Май 27, 2025 6:41 amНяма ли да напишеш нещо за масажи?beserious1 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:29 pmНе предлага психиатрични услуги и не е пожелала да ти избърше лигитеJo99 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:20 pm Ходих тука ,тяло има много добро.
Гъза и е уникален.
Масажа е добър
0898995367![]()
При хора като теб абсолютно нищо на този свят не може да помогне.
Дори някой да се опита да ви предпази, вие не искате, и не можете да бъдете предпазени.
Добре известно е че има хора дори когато са нагазили в лайна да си мислят че това е лукс.
За да обясня на човек като теб що за потребител е Jo99 по начин по който да има някакъв шанс да разбереш ще ми трябват един милиард години а не разполагам с толкова време

Един протоколен въпрос - на теб за какво ти е форум?
Да ти слага някой линкове към обяви?
Господи защо си бил толкова жесток с някой хора....
-
- Благодарил: 177 пъти
- Благодарен: 305 пъти
- Обратна връзка:
Полза от тебе има колко от конощип у градина с домати.
А предпазването е требвало да стане овреме баш кога са те правиле. Сега очевидно ше има неква файда само ако са набуаш с DDT или са полееш с бензин и са самозапалиш, за предпочитане и двете точно в таа последователнос.
Последно промяна от razputin на Вто Май 27, 2025 2:54 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
beserious1 написа: ↑Вто Май 27, 2025 8:42 amОчевидно полза от мен няма.mseven написа: ↑Вто Май 27, 2025 6:41 amНяма ли да напишеш нещо за масажи?beserious1 написа: ↑Пон Май 26, 2025 9:29 pm
Не предлага психиатрични услуги и не е пожелала да ти избърше лигите![]()
Дори някой да се опита да ви предпази, вие не искате, и не можете да бъдете предпазени.
Добре известно е че има хора дори когато са нагазили в лайна да си мислят че това е лукс.
За да обясня на човек като теб що за потребител е Jo99 по начин по който да има някакъв шанс да разбереш ще ми трябват един милиард години а не разполагам с толкова време
Стига спами бе !!!
Пиши по темата !
Масажи!
Масажистки !
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 29 пъти
Бате, голям ли й е верно клитора на тая? Съблича ли се?
Ronaldd написа: ↑Вто Май 27, 2025 2:07 pm .... голям ли й е верно клитора на тая? Съблича ли се?
Меко казано голям .
Съблича си се , води се екстра и си се заплаща предварително .
-
Точно по темата ен но ти си единствения който не го осъзнава (поне предполагам да няма други не че ще се изненадам)mseven написа: ↑Вто Май 27, 2025 12:40 pmbeserious1 написа: ↑Вто Май 27, 2025 8:42 amОчевидно полза от мен няма.
Стига спами бе !!!
Пиши по темата !
Масажи!
Масажистки !

Довечера психо може да си направи пиршество с антидепресанти - има си фен който му обръща внимание и му вярва а и го уважава и защитава.
Ще умра от смях

Наистина природата си прави много неприятни шегички с някои хора удивително е

Той поне си има оправдание но твоето какво ли е ...
Хълк написа: ↑Вто Май 27, 2025 5:41 pmRonaldd написа: ↑Вто Май 27, 2025 2:07 pm .... голям ли й е верно клитора на тая? Съблича ли се?
Меко казано голям .
Съблича си се , води се екстра и си се заплаща предварително .
Клитора не е голям, а срамните устни са буквално висящи.
Поне моите спомени са такива.
-
Някакви незабележими детайли убягнали на Jo99 с този акаунт 
Може обаче да ги е забелязал с някои от другите му акаунти jo9 (532 поста), BigT1 (138 поста) и oo1 (99 поста) има и други
С jo9 успя да обиколи всички обяви в цяла България, е може да има леки разминавания с преживяванията му с другите самоличности и да е бил при масажистки за които сега пита но важното е че слага линкове към интересни обяви и излива текст нищо че е луд и че около половината мнения за масажистките са негови
Някои хора влизат в тези форуми за да намерят обективно мнения за някоя обява други обаче имат по-различни очаквания и цел
Масажи!
Масажистки !
Лиги!
Пак да попитам - за какво влизате в този форум?
Jo99 има основателна причина, луд е
razputin влиза да ни научи как да псуваме качествено на диалект така че да не ни разбират добре в стил "немЪ файдЪ от вазе, я ке ви йебем макята у гъзарете" с не особено успешни близо 1000 поста но е упорит и няма никакво намерение да се отказва
mseven ти за какво влизаш освен да следиш журнала на един луд и да намираш линкове към интересни обяви?

Може обаче да ги е забелязал с някои от другите му акаунти jo9 (532 поста), BigT1 (138 поста) и oo1 (99 поста) има и други

С jo9 успя да обиколи всички обяви в цяла България, е може да има леки разминавания с преживяванията му с другите самоличности и да е бил при масажистки за които сега пита но важното е че слага линкове към интересни обяви и излива текст нищо че е луд и че около половината мнения за масажистките са негови

Някои хора влизат в тези форуми за да намерят обективно мнения за някоя обява други обаче имат по-различни очаквания и цел

Масажи!
Масажистки !
Лиги!

razputin влиза да ни научи как да псуваме качествено на диалект така че да не ни разбират добре в стил "немЪ файдЪ от вазе, я ке ви йебем макята у гъзарете" с не особено успешни близо 1000 поста но е упорит и няма никакво намерение да се отказва

mseven ти за какво влизаш освен да следиш журнала на един луд и да намираш линкове към интересни обяви?

То си е моя работа колко акаунта ще имам !beserious1 написа: ↑Сря Май 28, 2025 8:35 am Някакви незабележими детайли убягнали на Jo99 с този акаунт
Масажи!
Масажистки !
Лиги!
mseven ти за какво влизаш освен да следиш журнала на един луд и да намираш линкове към интересни обяви?![]()
Иначе пиши си , не ми пречиш, нещастник

-
На теб не ти пречи това че нямаш нищо в главата та аз ли да ти преча 
Ти проблеми нямаш никакви не може и да имаш
Виждам че вчера освен няколкото масажа които си ударил в София си проверил обстановката в Русе навръщане от Унгария
В понеделник тежък ден - Варна, Стара Загора и както обикновенно при няколко лелки в София масаж екстри дупета лиги ръчка
Тъй като всякакъв вид комуникация с теб е абсолютно безсмиелна се опитвам да комуникирам с някой който се надявам да има нещо в главата затова пак ще попитам:
mseven ти за какво влизаш в тези форуми?
Да гледаш линкове към интересни обяви?
Да четеш рецензиите на психично болен човек в чийто речник има 20-на думи?
Някаква друга сподели моля.

Ти проблеми нямаш никакви не може и да имаш

Виждам че вчера освен няколкото масажа които си ударил в София си проверил обстановката в Русе навръщане от Унгария

В понеделник тежък ден - Варна, Стара Загора и както обикновенно при няколко лелки в София масаж екстри дупета лиги ръчка

Тъй като всякакъв вид комуникация с теб е абсолютно безсмиелна се опитвам да комуникирам с някой който се надявам да има нещо в главата затова пак ще попитам:
mseven ти за какво влизаш в тези форуми?
Да гледаш линкове към интересни обяви?
Да четеш рецензиите на психично болен човек в чийто речник има 20-на думи?
Някаква друга сподели моля.
-
- Обратна връзка:
За целите на проучването - язе напримерно влазам специално с наУчна цел да наблюдавам семейните разправии на двама млого болни дебилни шизоидни олигофрена с еднаква диагноза но различни прояви- единия е и графоман-есхибиционист @бисириюс(едно) при тава с претенции да а интелегентен и нормален, демек пълна гаранция за нелечим случай. Tоа @бисириюс(1) са го връщале от лудницата поне шеесе (60) пъти че си не пие медицината и инджекциите и електрошоковете нги му не помагат ич и налита на сички, и е опасен за себе си та и обществото ма не моа го излекуват без да са одобри официално евтаназията като единствено ефективен метод в неговия случай и другия
@Джо(99)- тоа поне подозиращ колко тежко а заболел но безсилен да са лекува доде го не приберат и нема а буйства като горния, ма поне е без тикиви претенции да е осъзнат.
И още влазам напримерно с практическа цел а именно да подфръгам редки л@йненца на @бисириюз че много обича да ги глъфа без леб- кефи ма ка са премета презглава та ги лови още у въздуха.
@Джо(99)- тоа поне подозиращ колко тежко а заболел но безсилен да са лекува доде го не приберат и нема а буйства като горния, ма поне е без тикиви претенции да е осъзнат.
И още влазам напримерно с практическа цел а именно да подфръгам редки л@йненца на @бисириюз че много обича да ги глъфа без леб- кефи ма ка са премета презглава та ги лови още у въздуха.
Последно промяна от razputin на Чет Май 29, 2025 10:08 pm, променено общо 4 пъти.
-
Eeee… Разочарован съм. Даже леко обиден!
mseven явно е човек с изключително натоварен график – цели 15 мнения за 2 години!
Не всеки може да бъде бохем и хиперактивен маниак като Jo99 – генератор на половината съдържание във форума, пълно с "детайли" и обилно поляти с лигави екстри и недиагностицирани фантазии.
Все пак mseven е намирал по няколко минутки да чете рецензиите на психично болен човек, но явно няма 2 минутки за мен.
Това е много тъжно и малко обидно мисля да започна да пускам линкове към интересни обяви за да стана полезен и уважаван потребител
А аз наивно си мислех, че ще обменя мисли с нормален човек, а не с фен на масажен туризъм по 5-6 курса дневно, в три града и две държави.
Навикнах на комуникация с хора които ходят на масаж със скенер и датчик за венерически болести
Така и не разбрах къде е толкова коментирания ресторант в тази тема с персонал който освобождава клиентите в близката градинка на специални пейки за клецане...
За ранообразие упорито се опитвам да се науча да псувам на автентичен ромски диалект под вещото напътствие на най-полезния потребител с 1000 поста razputin.
Теорията ми е че неговите постове са кодирани ревюта за интересни обяви
mseven явно е човек с изключително натоварен график – цели 15 мнения за 2 години!
Не всеки може да бъде бохем и хиперактивен маниак като Jo99 – генератор на половината съдържание във форума, пълно с "детайли" и обилно поляти с лигави екстри и недиагностицирани фантазии.
Все пак mseven е намирал по няколко минутки да чете рецензиите на психично болен човек, но явно няма 2 минутки за мен.
Това е много тъжно и малко обидно мисля да започна да пускам линкове към интересни обяви за да стана полезен и уважаван потребител

А аз наивно си мислех, че ще обменя мисли с нормален човек, а не с фен на масажен туризъм по 5-6 курса дневно, в три града и две държави.
Навикнах на комуникация с хора които ходят на масаж със скенер и датчик за венерически болести

Така и не разбрах къде е толкова коментирания ресторант в тази тема с персонал който освобождава клиентите в близката градинка на специални пейки за клецане...
За ранообразие упорито се опитвам да се науча да псувам на автентичен ромски диалект под вещото напътствие на най-полезния потребител с 1000 поста razputin.
Теорията ми е че неговите постове са кодирани ревюта за интересни обяви

-
- Обратна връзка:
^Нда, обича си млого да глъфа л@йна @бисириуз(1).
Еш ка чака гладно с отворена уста и веднага почва да са префръга хиперактивно презглава та да са набуа, кат му подфрълиш
Еш ка чака гладно с отворена уста и веднага почва да са префръга хиперактивно презглава та да са набуа, кат му подфрълиш

"Все пак mseven е намирал по няколко минутки да чете рецензиите на психично болен човек, но явно няма 2 минутки за мен."
@beserious1 : да, кажи?
"Това е много тъжно и малко обидно мисля да започна да пускам линкове към интересни обяви за да стана полезен и уважаван потребител
"
Дай, да видим какво ще предложиш?
Имаш ли линкове към интересни масажистки?
@beserious1 : да, кажи?
"Това е много тъжно и малко обидно мисля да започна да пускам линкове към интересни обяви за да стана полезен и уважаван потребител

Дай, да видим какво ще предложиш?
Имаш ли линкове към интересни масажистки?
https://www.alo.bg/profesionalen-masaj- ... j-10300056
Ето от мен един линк към интересна обява.
Някаква информация тук?
Пише че е само масаж .... но знае ли човек .
Ето от мен един линк към интересна обява.
Някаква информация тук?
Пише че е само масаж .... но знае ли човек .