Стефка Парадайс
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Pizzetti
- Благодарил: 53 пъти
- Благодарен: 70 пъти
Re: Стефка Парадайс
https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-8296875
Ей това трябва да е.
Бил съм при нея отдавна - преди 2-3 години примерно.
Пръска... абе не знам какво да кажа, според мен по-скоро подпиква.
Бил съм с жени, които скуиртват - по-различно е от нейното. На всичкото отгоре докато тръгвах към банята - тя каза, че отивала да пие вода, че иначе не й се получвал скуирта. За мен е пълен смях.
А вече е и доооста стара. Според мен е над 60.
Иначе се раздаваше доста добре.
Ей това трябва да е.
Бил съм с жени, които скуиртват - по-различно е от нейното. На всичкото отгоре докато тръгвах към банята - тя каза, че отивала да пие вода, че иначе не й се получвал скуирта. За мен е пълен смях.
Благодаря за отговора.
На снимката иначе е малко грозничка.
Аз по скоро ще я фиста това искам и дано даде иначе няма да я посетя...искам да и вкарам няколко пръста и да пръска след това ....а широка или тясна е??.... утре ще и звънна.
На снимката иначе е малко грозничка.
Аз по скоро ще я фиста това искам и дано даде иначе няма да я посетя...искам да и вкарам няколко пръста и да пръска след това ....а широка или тясна е??.... утре ще и звънна.
Как го правим пръскането чукаш я казва да го вади и изпръсква или по друг начин го прави... дава Лим празнене в устаPizzetti написа: ↑Нед Апр 26, 2026 10:48 pm https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-8296875
Ей това трябва да е.
-
Pizzetti
Не, аз й првих масаж - разменихме се.Leon написа: ↑Пон Апр 27, 2026 4:21 pmКак го правим пръскането чукаш я казва да го вади и изпръсква или по друг начин го прави... дава Лим празнене в устаPizzetti написа: ↑Нед Апр 26, 2026 10:48 pm https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-8296875
Ей това трябва да е.
При секса нещо се вживяваше, колко била възбудена (докато ми прави свирка) и по някое време спираше и пръскаше, уж е превъзбудена, ама според мен (пак казвам) си пикаеше. Абе смятайте, щом съм бил примерно два пъти или три и повече не съм ходил.
В един коментар под обявата ѝ, пише че се шие без капут! Имаш ли представа дали е вярно? Ще е много тъпо, ако е Да!Pizzetti написа: ↑Пон Апр 27, 2026 6:25 pmНе, аз й првих масаж - разменихме се.Leon написа: ↑Пон Апр 27, 2026 4:21 pmКак го правим пръскането чукаш я казва да го вади и изпръсква или по друг начин го прави... дава Лим празнене в устаPizzetti написа: ↑Нед Апр 26, 2026 10:48 pm https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-8296875
Ей това трябва да е.
При секса нещо се вживяваше, колко била възбудена (докато ми прави свирка) и по някое време спираше и пръскаше, уж е превъзбудена, ама според мен (пак казвам) си пикаеше. Абе смятайте, щом съм бил примерно два пъти или три и повече не съм ходил.
-
Pizzetti
Нямам представа, но няма да ме учуди. Имам чувството, че от една възраст нататък нещо им прищраква.avensis13 написа: ↑Вто Апр 28, 2026 9:47 amВ един коментар под обявата ѝ, пише че се шие без капут! Имаш ли представа дали е вярно? Ще е много тъпо, ако е Да!Pizzetti написа: ↑Пон Апр 27, 2026 6:25 pmНе, аз й првих масаж - разменихме се.
При мен свирката беше без, другото със.
Някой който е бил скоро при нея да сподели ? Трябва ли да я натиснеш за секс или направо си го хваща сама
-
ivanavi
- Благодарил: 88 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Ебааа го, и таа кака ше отнесе неколко страници с дискусее кък е, що е, кво е, НЛО ли е или землянин/ка все едно са останале само 5....6 путки у БГ и Свето се връти около них.
Сега по същество - отиваш, казваш й, че освен масажа искаш свирка и ебане,.....дъблачаш дрейте , легаш на масажното легло , она отвада да са подмие и като дойде почва да та мадажира.
Ти в пристъп на възбуда и трепет кво ше е и що ше е почваш да я пипаш по чатала, она събувя долнището си и се съсредоточава в уя, пита те на голо или с кондом, после го налапва и се почва така наречената "френска юбив", ти през това време все по-усърдно чешаш пичката и тръпнеш да й го наденеш до макарите. Тя се намазва с лубрикант/олио отдиле, слагате кондома (ако свирчока е бил на голо) и я почваш на ебание, чешание, мъчиш се да я видиш как пръска (що си чул/чел , че скуйртва), она почва да подпиква, ти са възбуждаш още повече, почваш да млатиш по-интензивно......ииии воала, изпразваш се, облекчил си напрежението. Оставяш й 40....50евро, облачаш дрейте и с "пета у гъзо" на къде ти видат очите. (предполагам и аз като колегата по горе, че и ебнята моо ти даде да е на голо, па и сигурно ше позволи и вътре да се изцедиш - предвид възрастта й). Действай баце! (Покрай терена й няма баш къде да паркираш, можеш на паркингите около парадайса).
Сега по същество - отиваш, казваш й, че освен масажа искаш свирка и ебане,.....дъблачаш дрейте , легаш на масажното легло , она отвада да са подмие и като дойде почва да та мадажира.
Ти в пристъп на възбуда и трепет кво ше е и що ше е почваш да я пипаш по чатала, она събувя долнището си и се съсредоточава в уя, пита те на голо или с кондом, после го налапва и се почва така наречената "френска юбив", ти през това време все по-усърдно чешаш пичката и тръпнеш да й го наденеш до макарите. Тя се намазва с лубрикант/олио отдиле, слагате кондома (ако свирчока е бил на голо) и я почваш на ебание, чешание, мъчиш се да я видиш как пръска (що си чул/чел , че скуйртва), она почва да подпиква, ти са възбуждаш още повече, почваш да млатиш по-интензивно......ииии воала, изпразваш се, облекчил си напрежението. Оставяш й 40....50евро, облачаш дрейте и с "пета у гъзо" на къде ти видат очите. (предполагам и аз като колегата по горе, че и ебнята моо ти даде да е на голо, па и сигурно ше позволи и вътре да се изцедиш - предвид възрастта й). Действай баце! (Покрай терена й няма баш къде да паркираш, можеш на паркингите около парадайса).