Лелки - баби
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Лелки - баби
Здравейте съмишленици
Наскоро четох един пост - споделяне на колегата тук за опита му с леките, който са 13 или 14 на брой
Работя в склад на Военна рампа и често ползвам услугите на две дами ,едната стои на колелото под надлез Надежда на спирката до заведението на рокерите, а другата в другия край до метан станцията и сервиз ИВЕКО
Реших да пробвам жената, която беше описал, че е доволен от нея в Люлин под номер 3, адреса е Люлин 6, бл 605, вх А етаж 1, моите впечатления
Студен хол, леко затъмнен с завеси, жена не по малко от 70 годишна и грубо отношение
Няма нищо общо със снимките от обявата или са от преди поне 15 години
Посрещането
Обувките пред вратата и влизаш по чорапи, дрехите на дивана и като си събух дънките каза, какъв е този навик всички дето идвате тук да сте без бельо, вие за каква ме мислите, ще ти струва 40 евро за 30 минути масаж и най много освобождаване с ръка
По замислих се малко, вдигнах си дънките и си тръгнах
40 евро за мачкане и чекия за 30 минути няма как да дам при това на зла баба
Надявам се дамите от Военна рампа да се върнат скоро
Наскоро четох един пост - споделяне на колегата тук за опита му с леките, който са 13 или 14 на брой
Работя в склад на Военна рампа и често ползвам услугите на две дами ,едната стои на колелото под надлез Надежда на спирката до заведението на рокерите, а другата в другия край до метан станцията и сервиз ИВЕКО
Реших да пробвам жената, която беше описал, че е доволен от нея в Люлин под номер 3, адреса е Люлин 6, бл 605, вх А етаж 1, моите впечатления
Студен хол, леко затъмнен с завеси, жена не по малко от 70 годишна и грубо отношение
Посрещането
Обувките пред вратата и влизаш по чорапи, дрехите на дивана и като си събух дънките каза, какъв е този навик всички дето идвате тук да сте без бельо, вие за каква ме мислите, ще ти струва 40 евро за 30 минути масаж и най много освобождаване с ръка
-
ivanavi
- Благодарил: 93 пъти
- Благодарен: 45 пъти
Re: Лелки - баби
Точно така се прави - като не ти допада нещо, директно си биеш камшика на някъде, .....путкатор бол - ще мандръсаш пък друга като тая не ще.
Bai Asen написа: ↑Нед Май 24, 2026 1:55 pm Здравейте съмишленици
Посрещането
[/quote
Колко са възрастни тези двете на военна рампа
Може ли да препоръчаш някоя възрастна
-
sfpolice
- Благодарил: 45 пъти
- Благодарен: 70 пъти
Стига бе колега тази дето седи на последната спирка на автобусите на надлеза до заведението при черепите е дърта без зъби сигурно е 75+ мурдарска работа отврат ма ти казвам отврат и там си седи от поне 30 години предимно сутрин до към обяд гледам има си редовна клиентела както сиромаси така и млади момчета с лъскави джипове тва незнам колко требва да си извратен да го направиш с такъв вампир, чат пат се навъртат и гастрольорки обаче разбрах от едно цигане, че ги гонела защото и подбивали бизнеса а другата за която казва колегата бай Асен, сигурно е Надето тя е около 50 годишна със слабо телосложение
Никога не съм ги засичал
Къде по точно седи и по кое време е там по възрастната
толкова ли е грозна
А тази Надето къде да я намеря и как изглежда
Къде по точно седи и по кое време е там по възрастната
толкова ли е грозна
А тази Надето къде да я намеря и как изглежда
Не е толкова стара, на около 40 години е и не е без зъби
Обикновено излиза там след 12ч на обяд, но не съм я виждал скоро
Сигурно говориш за някоя друга
Обикновено излиза там след 12ч на обяд, но не съм я виждал скоро
Сигурно говориш за някоя друга
Преди време имаше обява в Адам и Ева без снимки,, като квартал беше отбелязано Фондови жилища, Няколко пъти през обедната почивка съм я взимал от блока срещу трамвайното депо, там на паркинга ми въртеше бибитки и след това я закарвах на Военна рампа а аз отивах на работа
Симпатична около 40 години с нормално телосложение, леко мургава, но добричка и разбрана
От разговорите с нея стана дума, че е на квартира в този блок и е от Лом
Смених телефона и така загубих номера и, иначе често я търсех, за 30лв преди еврото ми пускаше доста екстри, но някъде се покри, не съм я виждал скоро
Симпатична около 40 години с нормално телосложение, леко мургава, но добричка и разбрана
От разговорите с нея стана дума, че е на квартира в този блок и е от Лом
Смених телефона и така загубих номера и, иначе често я търсех, за 30лв преди еврото ми пускаше доста екстри, но някъде се покри, не съм я виждал скоро
Другата беше по млада, руса, по скоро изрусена и доста хубавичка, стоеше почти на края на улицата между метан станцията и сервиз ИВЕКО непосредствено преди жп моста над пътя
В сравнение с тези с чужди снимки и големи цени в обявите а всъщност много от тях са си човешки отпадък, извинявам се за израза, но тези две мацки си бяха награда, поне за мен, но за съжаление вече ги няма там, дано да се върнат
В сравнение с тези с чужди снимки и големи цени в обявите а всъщност много от тях са си човешки отпадък, извинявам се за израза, но тези две мацки си бяха награда, поне за мен, но за съжаление вече ги няма там, дано да се върнат
-
Краси Данаилов
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 10 пъти
-
ivanavi
Така по описанието изглежда, че каките от две, вече са три.
Една дърта 70+год стоящи около спирката при "Черепите", една на средна възраст 40+год стояща (седяща) при мостчето до Салекс (мисля, че тя беше пуснала обява в алото) и една руса/изрусена хубавичка с локация към края на улицата.
Една дърта 70+год стоящи около спирката при "Черепите", една на средна възраст 40+год стояща (седяща) при мостчето до Салекс (мисля, че тя беше пуснала обява в алото) и една руса/изрусена хубавичка с локация към края на улицата.
-
electrician
- Благодарил: 1 път
-
ivanavi
Отвадаш при мостчето, ииии ако каката е там, спираш, кимваш й да дойде при колъта......отвараш десния пенджер, казваш й кво сакаш , она ти отговара 20 ....30лв (нещо такова беше преди време), качва се при тебе и тръгиняте, некъде в другия край на улицата отбивате у десно и подкарваш по земните пътища (ако си с ниска кола почваш да задираш душамето отдоле и стискаш палци да са необлещи/ неоткачи некоо от защитните пласмасови кори), когато сте се отдалечиле достатъчно за да не се виждате от шосето спирате, слазаш, свлачаш гащите , она тура гумичката и почва така желаната френска юбов. В процеса уя се надръвя и настъпва момента в който вече сакаш да й го наденеш у пичката, она ти са натрътва на задна , удеваш й го у цепока и почваш да жаравиш....... зор не дава, нема "малииии колко ти е галям" , нема "по-леко, че ме боли", нема "извади го като се празниш" и т.н., ама нема и емоцеее у каката - като ох , ах , уау. От толко блъскание в един момент почва да ти идва, олабваш жилата, олеква ти, тръкате се с мокри кърпички, дигате гащите и поемате по обратния път, като пак почваш да "лазиш" докато излезете на асфалта, после я оставяш срещу мостлето, казвате си чаУ и продължаваш в посока "Черепите" за да се качиш на големио мост , там обаче мооо да засечеш дрътата путка, и като я зърнеш тутакси ще се зарадваш, че първо си попаднал на тая при Салекса (а може и да греша, щот нямам лични орално-ебални впечатления за дъртюхата, съдя само по визията).
Успех!
П.П. тая при Салекс е около 41...2 год (преди 2..3 год ми каза, че е на 39г) , горе долу "строина" в тяло за възрастта си, хигиената е ок, мисля, че нейна беше обявата в алото, може би за веднъж да ти олаби жилата става (нещо от сорта като да мине от ред, да отбележиш бройка).
Успех!
П.П. тая при Салекс е около 41...2 год (преди 2..3 год ми каза, че е на 39г) , горе долу "строина" в тяло за възрастта си, хигиената е ок, мисля, че нейна беше обявата в алото, може би за веднъж да ти олаби жилата става (нещо от сорта като да мине от ред, да отбележиш бройка).
Тази дъртата при черепите колко е възрастна и как изглежда
И по кое време е там на черепите и къде точно стой
И по кое време е там на черепите и къде точно стой