Лелки - баби

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Peroto

Re: Лелки - баби

Мнение от Peroto »

mish0n написа: Сря Юни 03, 2026 5:19 pm При мацката от Салекс съм бил доста пъти, повечето пъти за френска (цени - народни) , но и секс е имало и беше ебати пича в сравнение с тия нагли боклуци по обявите. Факт е , че изчезна и това е тъжна новина за нас, дано се върне. Бабата дето викате съм пробвал веднъж преди 5-6 г. за френска, не я прави лошо, дава и цици (има) положението е затваряш очи и бараш цици, но исках да пробвам нещо такова, колкото и да съм извратен :) Но, коя е тази русата дето казвате? В посока Бековски ли е, там където има един мост, преди складовете с цветните метали, и има ли я сега ?
Да, много готин пич и наистина не е като боклуците от обявите. Дано се върне сега на топлото време. Предполагам е точно там където казваш, но никога не съм я виждал. По горе колега написа, че я няма и нея, но не съм минавал скоро оттам
Buffonn
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Buffonn »

Peroto написа: Вто Юни 02, 2026 9:24 pm
Buffonn написа: Сря Май 27, 2026 9:33 am Тази дъртата при черепите колко е възрастна и как изглежда
И по кое време е там на черепите и къде точно стой
между 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение :)
Другата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спирката
Слаба или дебела
Прави ли секс или само свирки (къде може да се паркира за да направи свирката)
Ss1488
Благодарил: 152 пъти
Благодарен: 92 пъти

Мнение от Ss1488 »

Ебати изродите има тук
Публикувай отговор