Реших да споделя мнение за новата масажистка
https://www.alo.bg/new-emili-from-poland-11176646
Напоследък няма много причини да хваля ,която и да било нова масажистка или компаньонка ,но тази мацка ми направи много добро впечатление.
Масажа й е добър.Старае се по време на масажната ,силовата част.Не очаквайте разбира се да ви размести кокалите. Все пак това не е силов или спортен масаж.
Еротичната част също много ми хареса. Доста възбуждаща е. Момичето е много чаровно (поне за мен) ,красива е по моите критерии.
Има силикон ,който е добре направен.
Това ,което виждате на снимките ,това е.Доста усмихната и свежа. Не говори български ,но знае добре английски.
Снимките не са минавани през Фотошоп или други корекции.
Не съм питал за френска или секс,ще питам следващия път.
Цената за час е 100 евро ,което на фона на другите студия и това какви жени искат по 120 - 140 евро за масажни услуги си е попадение.
Дано се задържи повече и дано не вдигне цените.
Нова масажистка Emili from Poland
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- Twin Method
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 17 пъти
- Twin Method
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Re: Нова масажистка Emili from Poland
Да, момичето поне си струва.
За разлика от много други на тази цена или дори по висока.
За разлика от много други на тази цена или дори по висока.
-
razputin
- Благодарил: 355 пъти
- Благодарен: 587 пъти
- Обратна връзка:
Re: Нова масажистка Emili from Poland
Мноо знаеш, бе Чиче,кво толко а станало, та рипаш таков?
Дал е човеко за коректна пичка с хепи енд . А кво ше кажеш да даде 150е за потна изнаглела мазна нашенка с филтри , на живо кат тия дет онождам язе из Койнаре за по 20 лева, (мое да а и такава от ромски произход пъплеща из студград включая) да речеме за секс и дудук и таа гад мърсна да го изфръли на петата минута преди да си е изул обущата още, па да си тресне една злобарка у тех си и да а благодарен че не са го извадиле и и из протфейла на изхода, и че не са му смениле физиономеата, по - добре ли е, а ?
Ей, аман от пишман разбирачи тука, та аре затваряй дюкяна с дървената критика.
Последно промяна от razputin на Съб Юни 20, 2026 9:41 pm, променено общо 1 път.
Койнаре rulez