Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
-
Bedata
- Благодарил: 632 пъти
- Благодарен: 31 пъти
Re: Непрофесионалистки ( да поддържа сем. бюджет )
И аз това се чудя! Миналата година един колега от другия форум ми даде първо снимки на над 20 “непрота”(някои си изглеждаха като с дълъг стаж в сферата). От тях ми допаднаха визуално 3-4, от които пък само една о тях се оказа да е от София. Та с въпросната си писах(но началото не беше особено приятна част)…. И да, държеше да види моя снимка(разменихме си). Но ми е трудно озмъкването(искам я поне за два часа/а и тя “непрото” колкото пъти деликатно да подхващам тази тема за времето си държи на час цената. А аз си мислех, че ще е за среща и колкото толкова време…. Дори така са коментирали колеги, че непрото не трябва да ни обявява време и свършвания… Та така, деликатна тема е тази, и няма кой да сподели повече. 
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
Много е трудно да уцелиш такива като отпреди години. Има, случват се, ама е една на около 50 сигур, а и те изчезват след година две макс.razputin написа: ↑Вто Юни 30, 2026 11:31 pm Абе тия дет са занимавате с таа работа с уж непрофесионалиските, Къ ги тръпите тия пръдафели дет са викат уж непрофесиналиски да ви са качват по главите, бе, па и да скачат връз тех ? Къ са уговаряте с тва гадно племе ? Деба долния откачен курволяк - не моа една нормална уговорка а направиш - па днеска мога, ма земе та не дойде, ма утре съм заета, па земе та ти пише после след 6 часа, че могла вече га си заспал и не чекал от умрел писмо. Па снимки, па телеграми па видеоконференции да та верифицират, па уговорки, дали ща ареса гаче шсе жениш за нея да ти готви мусака и да ти пере чорапете със студена вода на легена и гаче нема да й плащаш. .И ич й не дреме на шундата смръдлива на такава, че ша биеш път от село , ше зарежеш 100 глави едър добитък жъден и ше платиш хотел 100 евра отгоре, та да трескаш злобарки у стаята накрая, щот она не дошла, че била възпрепятствана от обективни факторе. Ма па она и на хотел не могла даже, че опасно, ма и у тех не могла че мъж й дундуркал чавето,а го не разстройва. Па може и да не биле 200 евро на среща ми 250 на час, не си бил разбрал. И ако земе та дойде,евентуално, мяза на бостанско плашило, па и фригидно при тва и то са претенции къ баш да нги го подадеш бахура, то а чудо.. И кое й е непрото на такава - че ти къса нервите кат женати у вазе ли как да я мандръсаш, па и да си плащаш за таа работа.
Ай деба гадното племе гъзовръто- то а по лесно а забришеш некоа циганка у хоремага в Койнаре, нищо, че цело село ша разбере и ща млати мъжо й, белки шси отмандръсаш цела нош, кат бел човек и накрая щи свие баница сабалем.
Ебах ги у тъпите путки откачени непоръбени, ако земе а дириш такава непро специално на днешно време, моа да си умреш удръвен и уя щи подпира капака на ковчега, деба. Бах тоо живот, eдно време имаше прота и непрота, а ги изкръриш от мискинлъци и сичките точни, не беше парата главното, ми да начешат катериците на уя, тия днешните и за чеп ги не бива, откачена работа. Ма такива са времената,язе тикиви меркантилни офце са ми ясни, ма тоо мазохъм дек са фръгате врз тех сиги, а те по-зле от така наречения платен курволяк не моа го разбера, па некои са фалат и даже им е кеф, че били са срешнале с некво си непро.
Тотал щета е всичко вече, аз лично преоткривам кварталните кафета и кръчми и засуканите лелки и млади прохождащи гювендии зажъднели за 'романтика' или бруталии от чичковци непукисти
Нечии глави ще се търкалят. 
-
razputin
- Благодарил: 360 пъти
- Благодарен: 595 пъти
- Обратна връзка:
Язе си ги плюща по СПА-тата напоследък.Има секви - и лелюгери и млади пичоци, то а кво случиш, ма моа и нищо да не случиш и тогава идва познатата стара злобарка у стаята.
Па поне за 200 и кусур евра земе та си отядеш и си отпиеш, лошо е че не моа разчиташ баш коги си удръвен, а кат гледам менюто по улиците се си одим натопорчен коги съм в Софеата - ебати пичетата по къси гащи и по роклички са нащъкале. По нашия край не смеат така, да са разголват, че шси одат се наебани.
Ходих при един два про курволяка от познатите персонажи тия дни, ма ем са ми скъпи за тва дет предлагат, ем са ми писнале и те с претенциите си на кокони. Викам чек ша пробам некои утвръдени непрота, ма то тава си е жив мазохизъм с тех.
Па поне за 200 и кусур евра земе та си отядеш и си отпиеш, лошо е че не моа разчиташ баш коги си удръвен, а кат гледам менюто по улиците се си одим натопорчен коги съм в Софеата - ебати пичетата по къси гащи и по роклички са нащъкале. По нашия край не смеат така, да са разголват, че шси одат се наебани.
Ходих при един два про курволяка от познатите персонажи тия дни, ма ем са ми скъпи за тва дет предлагат, ем са ми писнале и те с претенциите си на кокони. Викам чек ша пробам некои утвръдени непрота, ма то тава си е жив мазохизъм с тех.
Койнаре rulez