Relax ChillOut

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Аватар
pizdec
Благодарил: 57 пъти
Благодарен: 98 пъти

Re: Relax ChillOut

Мнение от pizdec »

Ss1488 написа: Сря Май 20, 2026 11:18 am... льольото дето е с нея,ако разбере ,че върти кавали ще си пререже вените...
Мъже всякакви :)
Има и такива, които се примиряват (поне до даден момент).
БатеБончо
Благодарил: 136 пъти
Благодарен: 226 пъти

Мнение от БатеБончо »

Откъде ги намира тези баби, баче Кольо, не зная. Може да е мила чинийките в ресторанта му и да е решила да мине на друго ниво.

https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-11255145
gogo789

Мнение от gogo789 »

Бела за сега окончателно се е махнала, а Ива сбодена или не, продължава да друса черешата!
Тая Вики ми е пълна мъгла. Ебането при нея ужким било мира, но някой някъде беше казвал, че ръчни прави при определени финансови и душевни предпоставки...някой да каже дали е постигал нещо там и чрез какъв подход. Иначе останалите, които се водят, че не предлагат нищо, са просто отворен търг за тези, които имат свободно време, свободни пари и малко повече самочувствие за преговори. Така си мисля.
razputin
Благодарил: 365 пъти
Благодарен: 602 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

БатеБончо написа: Сря Юли 01, 2026 3:30 pm Откъде ги намира тези баби, баче Кольо, не зная. Може да е мила чинийките в ресторанта му и да е решила да мине на друго ниво.

https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-11255145
Tой си е написал че търси секви- възрастта не е от значение, не е добавил - за секи влак си има пътници, кат за таа в обявата не ги знам кои са баш тия тежки бабоеби, ма сигур ходат на масаж с доктор и поп, а млого вероятно и с катафалка да чака пред вратата, е така, за секи случай.
Койнаре rulez :!:
Peepiti
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 53 пъти

Мнение от Peepiti »

gogo789 написа: Пет Юли 17, 2026 2:47 pm Бела за сега окончателно се е махнала, а Ива сбодена или не, продължава да друса черешата!
Тая Вики ми е пълна мъгла. Ебането при нея ужким било мира, но някой някъде беше казвал, че ръчни прави при определени финансови и душевни предпоставки...някой да каже дали е постигал нещо там и чрез какъв подход. Иначе останалите, които се водят, че не предлагат нищо, са просто отворен търг за тези, които имат свободно време, свободни пари и малко повече самочувствие за преговори. Така си мисля.
Няма масажистка която да не се ебе особено ако работи по-дълго в тоя салон. Който не се ебът не се задържат за дълго и бързо напускат от там.
MasajHepines123
Благодарил: 1 път
Благодарен: 21 пъти

Мнение от MasajHepines123 »

И Вики се чука много, поне за да се задържи толкова години там няма как! Предполагам за пред тези които не стават за стандартите и казва че има приятел, да има гадже, на другите пуска, ама предполагам трябва да си Хенри Кавил за да ти пускат жените
БатеБончо
Благодарил: 136 пъти
Благодарен: 226 пъти

Мнение от БатеБончо »

Pizzetti
Благодарил: 57 пъти
Благодарен: 71 пъти

Мнение от Pizzetti »

БатеБончо написа: Вто Юли 21, 2026 2:09 pm Още една баба
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-11289806
Че е баба ясно, ама тука е доказано, че такива се тачат :D :D :D
Писала е "онова" изречение. Явно при нея нама да има щастие.
Публикувай отговор