Каролина... нещо различно? - 0879487794
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Каролина... нещо различно? - 0879487794
Ето тук е средна работа - https://www.alo.bg/6830178
Трябва да отбележа, че момичето по моите критерии е дебело и трябва да смъкне едни 5+ кг съответно тови си оказа влияние на желанието ми за секс.
Отношението е дружелюбно, но и някак служебно. От нея усещах отегчение. В процеса не мрънка, но не е и нещо запомнящо се.
Трябва да отбележа, че момичето по моите критерии е дебело и трябва да смъкне едни 5+ кг съответно тови си оказа влияние на желанието ми за секс.
Отношението е дружелюбно, но и някак служебно. От нея усещах отегчение. В процеса не мрънка, но не е и нещо запомнящо се.
-
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Re: Каролина... нещо различно? - 0879487794
доста се е променила...отслабнала е сериозно...бих казал че по скоро е кльощава сега...и свирката й е супер....аз служебно отношение не съм усетил-викам си я редовно,все за по два часа..за мен тя е една от най добрите-може да е субективно,но съм доволен от неяnightmaretg написа: ↑Съб Юли 17, 2021 11:59 am Ето тук е средна работа - https://www.alo.bg/6830178
Аз съм ходил при нея септември месец. Не е дебела по скоро е слабичка, но на мен не ми хареса. Някакси не ме възбужда. В лицето също не ми харесва. Това си е мое мнение не ангажирам никой с него. Иначе с мен се държа добре, предразполага. Но за тези пари има далеч по добър избор.
За 150лв ми се видя лееееко трътлеста, но иначе симпатична в лице. Слабичка в никакъв случай, поне прец Ноември. Но до секс не се стигна и си тръгнах. Има доста татуировки по краката. Кожата и е доста бяла , което не ми харесва. Според мен не са нейни снимките
Здравейте, знае ли някой нещо, обявата не е обновявана близо месец и не си вдига телефона.
Изчезна май тази звезда, точно бях решил да й отделя повече време, че ме кефеше тялото й :/
Появявяа се като го закъса. Мене заради тялото не ми хареса и си тръгнах. Беше наляла, бяла кожа, безумни татуировки и т.н. само във фейса ми хареса