Масаж с по зряла масажистка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 6 пъти
Re: Масаж с по зряла масажистка
добре.liubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 2:59 pm аз съм стигал до масаж с чикия - 40 лв. за около 40 минути.
Аз ко да напрая.
Тя си определя сама цените.
И
Всеки да си преценя
-
За цени 50, 75 и 140 лв. ако свършването е едно - тая ще засенчи доста от младите пичоци...
Според мен за 140 лева трябва да я клатиш с часове....
Еми не ходи тогава.liubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 4:04 pm За цени 50, 75 и 140 лв. ако свършването е едно - тая ще засенчи доста от младите пичоци...
Никой не те кара на сила
За анален ли ти взе 140лв., а издържа ли на яко чукане?jo9 написа: ↑Пет Авг 05, 2022 2:54 pmЕдин път ми взе 50 лвliubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 2:50 pm А само за помпане без масаж колко ти взе и с едно свършване ли е действието?
друг път ми взе 75 лв ,
3 ти път ми взе 140 лв.
Така и не разбрах колко е тарифата.
Ти ако знаеш кажи !?!
Ти първия път като ходи … направо гол ли се съблече? Или по късно свали слипа/боксерки….?liubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 1:10 pm ибането къде става - на масажната маса /която е в хола/ или те води в друга стая?
При мен беше само масаж и чак в края на масажа се съблече гола до кръста.
Тя се ебе и духа.Zarko1983 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 12:49 pmТи първия път като ходи … направо гол ли се съблече? Или по късно свали слипа/боксерки….?liubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 1:10 pm ибането къде става - на масажната маса /която е в хола/ или те води в друга стая?
Не е проблем и да си гол чисто.
Доста пишки е видяла
Това работи допълнително,
вече 10 години поне.
jo9 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 1:23 pmСега и звънах… записва часове от понеделник до четвъртак след 18:00чZarko1983 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 12:49 pmТи първия път като ходи … направо гол ли се съблече? Или по късно свали слипа/боксерки….?liubopiten написа: ↑Пет Авг 05, 2022 1:10 pm ибането къде става - на масажната маса /която е в хола/ или те води в друга стая?
Мисля да я посетя днес или утре…
Като отида преди масажа ли да питам дали може да пипам или направо да действам….
Може леко да ви е смешно… но не съм ходил на такъв масаж до сега … затова питам
Zarko1983 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 1:29 pmДействай направоjo9 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 1:23 pmСега и звънах… записва часове от понеделник до четвъртак след 18:00ч
Като отида преди масажа ли да питам дали може да пипам или направо да действам….
Може да я събличаш и да си я чукаш
Обича млади пишки, каза перничанката
http://www.pernikdnes.com/ads/14546
jo9 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 2:25 pmОкZarko1983 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 1:29 pmДействай направоjo9 написа: ↑Вто Авг 09, 2022 1:23 pm
Сега и звънах… записва часове от понеделник до четвъртак след 18:00ч
Може да я събличаш и да си я чукаш
Обича млади пишки, каза перничанката
http://www.pernikdnes.com/ads/14546
Давали без гума да я чукаш…
Пичове, няма смисъл да се разкарвате до Перник. Утре Панайот Панайотов има концерт в кино Кабана и според мен ще е пълно с разкрепостени дами 60 +. 20 лева за билет и сте вие
-
При лелята й казваш преди масажа какво искаш и тя ти казва - става, не става..
Бравоliubopiten написа: ↑Вто Авг 09, 2022 6:22 pm При лелята й казваш преди масажа какво искаш и тя ти казва - става, не става..
Точно казано