Сладострастна и нежна ще изпълни сетивата ви с екстаз - 0889145531
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 9 пъти
Сладострастна и нежна ще изпълни сетивата ви с екстаз - 0889145531
Здравейте пичове,
Някой може ли даде инфо как изглежда и как се справя тази мацка
https://www.alo.bg/6583947
Текста на обявата е подсказва за някоя яка мацка но пък няма снимки.Ще съм благодарен някой да сподели мнението си ако е ходил.
Някой може ли даде инфо как изглежда и как се справя тази мацка
https://www.alo.bg/6583947
Текста на обявата е подсказва за някоя яка мацка но пък няма снимки.Ще съм благодарен някой да сподели мнението си ако е ходил.
Re: Сладострастна и нежна ще изпълни сетивата ви с екстаз - 0889145531
В дата.бг бяха писали за нея, че е огромна 100 кила жена, но пък била изпълнителна и го поемала добре навсякъде. Аз не си падам по такива и не съм ходил.
Бях си писал с тази ,във Вайбър дава снимки .Писа че дава всичко и навсякъде,но не съм ходил при нея .
Едра жена, любезна. Като цяло съм доволен, особено за цената си е ебане без пари. Прилична свирка и отлична хигиена
Бях при нея преди година, за мен не беше много едра малко но беше много чиста и много прилежна
като цяло съм много доволен от нея добро ебане и добра свирка, не съм я пробвал отзад.
като цяло съм много доволен от нея добро ебане и добра свирка, не съм я пробвал отзад.
В зона Б-18.Ходил съм преди година при нея...Съгласен съм с колегата sboy75...
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Едра, чиста, добър терен. Хубава свирка. Най-тесния гъз, в който съм влизал (а съм бил в доста).
Който не го бърка, че е едра да напада.
Който не го бърка, че е едра да напада.
-
Колеги, някой с актуално инфо? Искам да я напомпя здраво в анала, но размера ми е сериозен и понякога съм имал ядове с курвите. Как е тя специално с аналния?
Бях скоро. Терен до канала на Т. Александров. Нова сграда, чист апартамент, дава чиста кърпа, банята супер. Дамата е висока и едра, но стегната. Големи цици и дупе. Усмихната и мила. Свирката беше средна работа ( глътна с кеф), секса също. Прави всичко.
Ходих преди месец,тясно дупе но го поема с кеф не мрънка моят също не е малък,грозновата в лице но за на бързо става.jorkata1992 написа: ↑Вто Мар 15, 2022 3:00 pm Колеги, някой с актуално инфо? Искам да я напомпя здраво в анала, но размера ми е сериозен и понякога съм имал ядове с курвите. Как е тя специално с аналния?
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Колеги Бях чел някъде че тази мацка била от Бургас, но работела предимно в София. Някой който е ходил при нея ако си е размени малко "приказка" с нея нека сподели.
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Мацката е висока. Над 170.
Чиста, приветлива и гостоприемна.
Терена е чист. Няма ограничения в свършванията или позите. Където искаш, колкото искаш. Сменя чаршафи. Дава хавлия. Банята е чиста. Бивша спортистка е.
Чиста, приветлива и гостоприемна.
Терена е чист. Няма ограничения в свършванията или позите. Където искаш, колкото искаш. Сменя чаршафи. Дава хавлия. Банята е чиста. Бивша спортистка е.
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Бил съм при нея два пъти. Всичко беше наред.
Твърде голям и е задника едвам ми влизаше кура в дупката. Исках тя да е отгоре на анал, отказа ми
Бил съм при каката 2 пъти, от Варна е, играла е волейбол или баскетбол (по спомени от преди 3 години), ако не стои превита/изгърбена е висока над 180 см. (аз съм 180 а когато е до мен ми изглеждаше по-ниска, а твърди, че е 185). На сегашния терен бях преди 1 година и е по-добър от предишния в Люлин, хигиена - лична и на терена отлични, кърпите бяха захабени от пране, но поне знаеш, че са чисти, телефона звънеше често, но само го поглеждаше и за 2 часа отговори само на един колега който явно звънеше по-настоятелно, което за мен си е важно. Ако я попиташ прави аматьорски масаж на гърбът с някакъв крем. Уговорките ставаха лесно, стига да вдигне, даже на вайбъра не чете често. Когато бях при нея преди 3 години отношението беше супер приятелско и бях с усещането, че се познаваме отдавна и накрая преди да си тръгна когато я попитах за пари започна да мига 2-3 секунди и чак тогава включи какво я питам. След второто ми посещение нещата не стояха по същия начин и предвид вече отпуснатото и тяло не бих я посетил отново.
пп: Написаното от мен е допълнение към другото инфо от колегите
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Благодаря за отговора,приятел. До колкото разбирам след 2-то ти посещение нещата са били по-зле като отношение.? Тялото е ясно че няма да е като на 20-шна.venivat написа: ↑Нед Мар 27, 2022 1:14 pmБил съм при каката 2 пъти, от Варна е, играла е волейбол или баскетбол (по спомени от преди 3 години), ако не стои превита/изгърбена е висока над 180 см. (аз съм 180 а когато е до мен ми изглеждаше по-ниска, а твърди, че е 185). На сегашния терен бях преди 1 година и е по-добър от предишния в Люлин, хигиена - лична и на терена отлични, кърпите бяха захабени от пране, но поне знаеш, че са чисти, телефона звънеше често, но само го поглеждаше и за 2 часа отговори само на един колега който явно звънеше по-настоятелно, което за мен си е важно. Ако я попиташ прави аматьорски масаж на гърбът с някакъв крем. Уговорките ставаха лесно, стига да вдигне, даже на вайбъра не чете често. Когато бях при нея преди 3 години отношението беше супер приятелско и бях с усещането, че се познаваме отдавна и накрая преди да си тръгна когато я попитах за пари започна да мига 2-3 секунди и чак тогава включи какво я питам. След второто ми посещение нещата не стояха по същия начин и предвид вече отпуснатото и тяло не бих я посетил отново.
пп: Написаното от мен е допълнение към другото инфо от колегите
Нещата явно са отишли по на зле. Голямо мрнкане, не ме пипай тук, не ми е удобно така, не ми пипай косата. По телефона се изрекламира, че "дълбокото гърло" и било специалитет. После като почна "само толкова мога"... загуба на време и пари
Пробвах я. Мен ме кефи. Приятен терен, много чисто, самата тя също много чиста. Любезна, инициативна, флейтата ѝ е много добра, а на мен рядко се случва някоя да ме впечатли със свирка. Тясна отдолу, което ме изненада за толкова висока и едричка жена. Приятно разнообразие в свят пълен с греди! Аз лично ще повторя.
До пазара Димитър Петков.Всеки месец нова цена.Не претупва и се старае.Но напълня...