Сексапилна и Сладка - 0878166696
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Сексапилна и Сладка - 0878166696
https://www.alo.bg/3026148
Тук положението е доста зле. Ходих да я пробвам за анален, но едвам го поема и даже изцапа презерватива. Путката и също мирише. Хигиена нулева. Тръгнах си на петата минута. Също така е качила излишни килограми и тези снимки са много стари.
Тук положението е доста зле. Ходих да я пробвам за анален, но едвам го поема и даже изцапа презерватива. Путката и също мирише. Хигиена нулева. Тръгнах си на петата минута. Също така е качила излишни килограми и тези снимки са много стари.
Re: Сексапилна и Сладка - 0878166696
Там положението е такова от 5 години поне. Колко и даде за анал?
Бях ходил преди време и не помня колко платих. Мисля че беше 120 за половинка. Просто видях обявата и реших да напиша за нея. Няма смисъл да се ходи за анал при нея при положение, че не си прави клизма. Ако ще и 20 лв да иска.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 2 пъти
Тази преди години беше супер,
но отдавна не става.Снимките са на 7-8 години тогава
изглеждаше точно така.
но отдавна не става.Снимките са на 7-8 години тогава
изглеждаше точно така.
Може ли повече информация и детайли относно https://www.alo.bg/3026148 ( Ива/ Зариха)? Чета противоречиви мнения : 2021 - труден анал, лоша хигиена, качване на килограми ; 2022 - добре разработена отзад, няма мрънкане и дава всичко ( пълна програма отвсякъде) и пак е с малко дупе ( тя си е миньонче) и няма излишни килограми. Кое е действителното положение при тази ''звезда''? Благодаря ви предварително!
-
Това е едно малко цигане, което го познавам от години . Последно беше на терен в Борово - Манастирски ливади.
Улица Света Марина, Няма лошо отношение, доста е пасивна...
Наистина дава навсякъде, но се държи все едно че чукаш съседката...
Малка е, за един път става...
Улица Света Марина, Няма лошо отношение, доста е пасивна...
Наистина дава навсякъде, но се държи все едно че чукаш съседката...
Малка е, за един път става...
Дребна циганка. Около 30 годишна, по-пълна е от снимките. Средни, леко виснали цицета. Хубаво дупе.
Любезна по телефона и на живо. Ходих за стандарт и френска без. Направи ми хубава свирка, секс става. Имаше миризма отдолу. Свърших и в устата, не гълта.
Терен - Борово. Малък апартамент, в другата стая си цъкаше на телефона още едно момиче.
Ако оправи интимната хигиена си става.
Любезна по телефона и на живо. Ходих за стандарт и френска без. Направи ми хубава свирка, секс става. Имаше миризма отдолу. Свърших и в устата, не гълта.
Терен - Борово. Малък апартамент, в другата стая си цъкаше на телефона още едно момиче.
Кога я еба за последно? Един авер и звънял и му казала, че е спряла вече да се ебе за пари. Иначе беше доста добро попадение, но още преди 6-7 години се започна с вагиналните проблеми. На мен ми е гълтала, но не винаги.Kingpin написа: ↑Сря Май 25, 2022 9:47 am Дребна циганка. Около 30 годишна, по-пълна е от снимките. Средни, леко виснали цицета. Хубаво дупе.
Добра е във френските изпълнения, има палав език и голям опит. Не издържа на здрав анален секс, защото не е добре разработена халката. Прилично отношение и става за всякакви пози ( при стандартен секс), защото е малка и лесна за различни акробатики. Има склонност да връзва тенекии, явно си има доста битови проблеми.