Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия 0886259045
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия 0886259045
Банда може ли да споделите инфо и за въпросната Наталия, как е откъм хигиена, отношение и има ли масаж
https://www.alo.bg/4010636
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия
На този терен са с Кети - https://www.alo.bg/2095246
От доста години правят всичко. Аз съм ходил само един път при Наталия, но повечко пъти при Кети - тя по-ме кефи, но вече пусна коремче, не е като едно време. Преди ми взимаше 150, последния път - 100, ама не стоях цял час. Може би 40-50 минути.
Иначе е точна. Не мрънка.
А терена е ... не знам как да го опиша - отврат. Банята е супер зле, стаите за масаж - също. Е отврат може би е силно казано, защото може и по-зле, но със сигурност е доста неприятен. За който има значение.
От доста години правят всичко. Аз съм ходил само един път при Наталия, но повечко пъти при Кети - тя по-ме кефи, но вече пусна коремче, не е като едно време. Преди ми взимаше 150, последния път - 100, ама не стоях цял час. Може би 40-50 минути.
Иначе е точна. Не мрънка.
А терена е ... не знам как да го опиша - отврат. Банята е супер зле, стаите за масаж - също. Е отврат може би е силно казано, защото може и по-зле, но със сигурност е доста неприятен. За който има значение.
Re: Масаж придружен със бурен оргазъм- Наталия 0886259045
Има всичко .Leo написа: ↑Чет Фев 17, 2022 3:25 pm Банда може ли да споделите инфо и за въпросната Наталия, как е откъм хигиена, отношение и има ли масаж
Преди няколко години се бях наточил да посетя въпросното момиче, тогава тъкмо се беше поразчуло, че дава всичко (свирка, секс, лизане и бъркане) и един колега от старите форуми изтърси, че докато я гледал отблизо видял някакви кондиломи или нещо подобно. Тогава този пост и лошите отзиви за терена ме отказаха да я търся. Не си спомням в кой от форумите (мисля, че вече не съществува) се беше изказал колегата, ако въобще беше колега или някой преднамерено я набеди, но ще бъде хубаво ако някой има пресни впечатления от нея да сподели как стоят нещата там.tch написа: ↑Пет Фев 18, 2022 9:24 pmИма всичко .Leo написа: ↑Чет Фев 17, 2022 3:25 pm Банда може ли да споделите инфо и за въпросната Наталия, как е откъм хигиена, отношение и има ли масаж
Имаше леко неприятна миризма при мен, когато ходих. 2 пъти съм я посещавал първия път я чуках, втория път само на минет.
И аз съм бил при нея, но само за масаж преди десетина години. Беше се вече проебала но нямах пари в момента и само ме изпразни на ръчно. Явно и се искаше да я чукам и да прибере повече пари, та масажа бе вял и без желание. Докато измих пишока и вече ме чисто гола. Барах по дупето и циците без да мрънка, като ме изпразни на цицките-по - малки на живо отколкото на снимките. Сега гледам е поналяла та се чудя дали да не ида да я бодна, но за 150 лв май е надценена. Ако дава и дупето за тия пари става, но май го не дава.
Кондиломи отдавна вече няма. Вероятно ги е лекувала. Дори когато имаше, то беше едно кондиломче.venivat написа: ↑Съб Фев 26, 2022 3:41 pmПреди няколко години се бях наточил да посетя въпросното момиче, тогава тъкмо се беше поразчуло, че дава всичко (свирка, секс, лизане и бъркане) и един колега от старите форуми изтърси, че докато я гледал отблизо видял някакви кондиломи или нещо подобно. Тогава този пост и лошите отзиви за терена ме отказаха да я търся. Не си спомням в кой от форумите (мисля, че вече не съществува) се беше изказал колегата, ако въобще беше колега или някой преднамерено я набеди, но ще бъде хубаво ако някой има пресни впечатления от нея да сподели как стоят нещата там.tch написа: ↑Пет Фев 18, 2022 9:24 pmИма всичко .Leo написа: ↑Чет Фев 17, 2022 3:25 pm Банда може ли да споделите инфо и за въпросната Наталия, как е откъм хигиена, отношение и има ли масаж
И аз много съм се чудел за дупето, но не. Ако даваше тя щеше сама да си каже.В обявата и имаше коментар, от самата нея че не прави анален. Иначе наистина се е поналяла.sp1972 написа: ↑Нед Фев 27, 2022 1:30 pm И аз съм бил при нея, но само за масаж преди десетина години. Беше се вече проебала но нямах пари в момента и само ме изпразни на ръчно. Явно и се искаше да я чукам и да прибере повече пари, та масажа бе вял и без желание. Докато измих пишока и вече ме чисто гола. Барах по дупето и циците без да мрънка, като ме изпразни на цицките-по - малки на живо отколкото на снимките. Сега гледам е поналяла та се чудя дали да не ида да я бодна, но за 150 лв май е надценена. Ако дава и дупето за тия пари става, но май го не дава.
-
Аз така и не разбрах, някой пробвал ли ги е за тройка с Кети?
И ако да - как е процеса?
Много са ми на удомно място, майната му на терена, ако изживяването си струва.
И ако да - как е процеса?
Много са ми на удомно място, майната му на терена, ако изживяването си струва.
-
Още не. При мен е малко сложно с ходенето и затова е по-рядко.
Ако успея да стигна до тях - непременно ще пиша.
Защото и аз се интересувам. Иначе по отделно и с двете ли си бил?
-
С Кети доста пъти, но напоследък (последните 2 години) по-рядко.
С Наталия веднъж - преди толкова време, че още не бяха започнали със секса.
А аз никога не съм бил с Кети...може би тя е по-добра?
За тези, които са били и с двете, могат да сравняват. Аз винаги съм бил с Наталия и нямам как да ги сравня.
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Колеги, в кой район се намират, че ми е сложно с времето?
-
На Сливница, съвсем близо до Сточна гара.jultokanarche написа: ↑Пон Авг 15, 2022 8:14 am Колеги, в кой район се намират, че ми е сложно с времето?