Ела и си пожелай нещо на уше... 0898995367
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Ела и си пожелай нещо на уше... 0898995367
Здравейте колеги,някой има ли отзиви за това момиче.
https://www.alo.bg/3542523
https://www.alo.bg/3542523
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: Ела и си пожелай нещо на уше... 0898995367
Има много писано за нея.
Обобщено:
Терен - мизерен. Не знам тоно какво не му е наред, не съм ходил при нея, но всички мнения са еднакви.
Масаж, еротика и свършване с ръка (няма френска, няма секс) - противоречиви мнения. От "в топ 3 за София ми е", до "посредствена работа". Явно всеки я възпрема по различен начин.
Обобщено:
Терен - мизерен. Не знам тоно какво не му е наред, не съм ходил при нея, но всички мнения са еднакви.
Масаж, еротика и свършване с ръка (няма френска, няма секс) - противоречиви мнения. От "в топ 3 за София ми е", до "посредствена работа". Явно всеки я възпрема по различен начин.
Благодаря за информацията.А някоя добра може ли да препоръчате?
Едно от най добрите ми попадения, терен кофти но мацката си я бива, мега яки срамни устни има.
-
- Благодарен: 2 пъти
Тия курви не се спряха,тази сигурно е първата масажистка в София,а дали е почнала като курва не знам,и все си е на 34 поне от последните 5 години,преди години имаше и снимки на терена,бих го нарекъл гаден и неуютен,защото не бяха ясни,но след като още работи там и не го е оправила ... Явно има много редовни клиенти от натрупания стаж и понеже цената е все същата ходят щом е мизерноPizzetti написа: ↑Пет Яну 21, 2022 5:59 pm Има много писано за нея.
Обобщено:
rosenbagrianov написа: ↑Вто Юни 21, 2022 9:44 pmТия курви не се спряха,тази сигурно е първата масажистка в София,а дали е почнала като курва не знам,и все си е на 34 поне от последните 5 години,преди години имаше и снимки на терена,бих го нарекъл гаден и неуютен,защото не бяха ясни,но след като още работи там и не го е оправила ... Явно има много редовни клиенти от натрупания стаж и понеже цената е все същата ходят щом е мизерноPizzetti написа: ↑Пет Яну 21, 2022 5:59 pm Има много писано за нея.
Обобщено:
Пазара определя търсенето
Тази предлагаше секс и пълни програми до преди 6 - 7 години на Черковна. Беше добро попадение като компаньонка. После премина само на масажи и стана много голяма и важна като отидеш и много да знае
Да много надута. И умираше от яд като и кажеш че я познаваш от Черковна Иначе хубава муцунка, височка, страхотно дупе, малко нимфоманка си падаше и работеше на тънкана, другите с подобна визия тогава бяха на повече. Мина само на масажи и почна да се дуе и да си показва рогата