https://adamieva.info/obiava-4660294/el ... seksapilna
0878218060
Терен Фондови жилища, ул. Й. Щросмайер. Дискретност по-скоро няма, в апартамента имаше още някой, ама аз съм свикнал и не ми дреме. Стаята просторна, затъменна, с едно голямо легло и мирис на кисело, с който скоро свикваш. Събличам се, идва момичето и то се съблича. Мега слаба, няма цици, няма дупе. И все пак, по-хубава е от снимките, но хубаво като за 40 лв. за половинка, т.е. по-скоро приемливо. Има много хубава устни, долната е изпъкнала, уви, не знае как да ги ползва. Свирка, таман да ми хареса, и ми каза, че много ми бил голям и се уморила (за това вече бях предупреден от някой от форумите). Е, хубу, скачай отгоре - не давала. Аха... както не дава и бъркане долу и целувки по тялото. Ама така объркано ми го съобщи, че първом погрешка й наврях пръсти в путето и забих нос в циците, че изврека. Добре де, не иска да язди, аз ще я обяздя тогава. Сложих я първо по гръб. Тясно пиче. После на задна. Така десет минути, в които издаваше звуци и ми бе гот, ама после изведнъж някой натиска мутето (според мен се устети, че няма да свърша скоро) и загуби всякакъв интерес. Па и пресъхна дейба, навирам, а то трие, та се нетрае - ще скъсам кондома. Лубиракант йок. Бяхме на мисионерска. Ама така триеше повече, пък и като й гледах безразличото лице, което само чака да си идеш, я обърках пак на задна, визуализирах пържола със соев сос на мултикукър, респективно изпълних се със слюнка, плюх и яко на мармозетката и я напънах подобаващо дорде свърша. Който иска тясно пиче на млада жена (около 33 г.) за никви пари, колкото да олаби жилата - става. Аз не бих повторил. Дочува се, че дава и без, та е и рискова, ако е вярно.
Елегантно сексапилна - 0878 218 060
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Re: Елегантно сексапилна - 0878 218 060
Колега, тази циганка ли е? Аз търся жени с такова телосложение.
Re: Елегантно сексапилна - 0878 218 060
На този терен всичките са хероинови наркоманки от Захарна Фабрика и Фондовите, просто сутеньора е от там и си ги събира.
-
- Благодарил: 1 път