Колеги, малко помощ - 0876063896
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Колеги, малко помощ - 0876063896
https://www.alo.bg/6038683 Някой да има инфо за тази мацка? Как се справя и какво предлага?
Re: Колеги, малко помощ - 0876063896
Бях при нея скоро. Терена е кофти, дори не си и помислих да ходя до банята. Много е мила, масажа е добре, еротика също има. Както при почти всяка обява момичето на снимките изглежда малко по различно на живо.
Малко по-различно, какво точно значи, че ако е някое по-пълничко момиче няма да си изкараме добре.
Не е по пълна, като на снимките е. В лице на снимките е по добре. Иначе се съблече чисто гола. Даваше ми да я пипам.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Аз съм ходил няколко пъти. Масажа става, ама не е нищо особено, френската е добра, не поддава за повече. На мен ми намекна, че предпочита жени, ама дали е така - нямам представа. Теренът е зле - и стария не беше особено читав. Но нормално - все е в някакви сгари от соца, неремонтирани.
Преди друга ти записваш час при тази, нямаше дискретност, не беше ок.
Много е добра издуха си ме много добре и в устата и свърших хубава масаж опипвам си я
Здравейте
Бил съм при пичето преди 2 седмици
хареса ми свирката но терена е ужасен
Не знам дали ще повторя повече там
Бил съм при пичето преди 2 седмици
хареса ми свирката но терена е ужасен
Не знам дали ще повторя повече там
Някой със скорошно мнение за тази масажистка има ли?
kor https://kovri.info/memberlist.php?mode= ... file&u=463
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 83 пъти
Същата фигура, която виждаш на снимката.
Теренът е все още при пазара Слатина, където копаят метростанцията. Приземно помещение, в което има стара масажна маса, баня със санитарен възел. Ако имаш късмет там ще има и сапун. Има канапе. Момичето е усмихнато и старателно. Винаги намираш тема за разговор с нея. Ако не е в цикъл, ще се съблече гола. Лизане на топки, лапане на космат чеп, масаж с върха на гърдите, истински масаж. Всичко си има там и поради това съм доволен.
От скоро има и колежка за двоен масаж.
Теренът е все още при пазара Слатина, където копаят метростанцията. Приземно помещение, в което има стара масажна маса, баня със санитарен възел. Ако имаш късмет там ще има и сапун. Има канапе. Момичето е усмихнато и старателно. Винаги намираш тема за разговор с нея. Ако не е в цикъл, ще се съблече гола. Лизане на топки, лапане на космат чеп, масаж с върха на гърдите, истински масаж. Всичко си има там и поради това съм доволен.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Понеже за последно съм бил при нея преди няколко години - примерно 3-4 - тогава нещо стана дума и останах с впечатление, че го играе на другия бряг. Даже ми разправяше, че от време на време ходела до Пловдив, защото там приятелката й била масажистка и й правела масажи (или поне това й беше оправданието да не се ""отпусне" повече).БатеБончо написа: ↑Пет Юли 26, 2024 11:58 am Същата фигура, която виждаш на снимката.
Та тази "колежка" нейна - някой пробвал ли ги е двете - как се държат, какво правят, докъде стигат?
Коя е обявата на колежката и?БатеБончо написа: ↑Пет Юли 26, 2024 11:58 am Същата фигура, която виждаш на снимката.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 83 пъти
Колежката в Пловдив работи в масажно студио, в което правят еротика. Настоящи или вече завършили студентки по кинезитерапия. Масажът там е с гърди от няколко момичета едновременно. Но не съм ходил, разказано ми е.Pizzetti написа: ↑Пет Юли 26, 2024 4:13 pmПонеже за последно съм бил при нея преди няколко години - примерно 3-4 - тогава нещо стана дума и останах с впечатление, че го играе на другия бряг. Даже ми разправяше, че от време на време ходела до Пловдив, защото там приятелката й била масажистка и й правела масажи (или поне това й беше оправданието да не се ""отпусне" повече).БатеБончо написа: ↑Пет Юли 26, 2024 11:58 am Същата фигура, която виждаш на снимката.
Та тази "колежка" нейна - някой пробвал ли ги е двете - как се държат, какво правят, докъде стигат?