Двойки - Реални профили на хететосексуални семейства и двойки в сайтовете за зпознанства търсещи мъже за тройка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Двойки - Реални профили на хететосексуални семейства и двойки в сайтовете за зпознанства търсещи мъже за тройка
Момчета,нека споделим опит за РЕАЛНИ двойки с профили в сайтове за запознанства търсещи мъже за секс!Има доста такива,но за съжаление често съм водил дълга и безмислена комуникация с разни фалшиви профили или с мъже на които им се иска да гледат как чукат жена му пред него,но в крайна сметка не му стиска и се отказва.Има двойки които след дълга комуникация почти са се навили,но почти на финала вземеш, че изтърсиш нещо което не им допада и моментално без обяснения спират да пишат или даже те блокират.Аз имам опит(реални срещи) с няколко двойки и предлагам да споделяме опит що за хора са,какво точно им харесва,за пари ли го правят или за удоволствие и как точно да процедираме за да ни излезе късмета
Re: Двойки - Реални профили на хететосексуални семейства и двойки в сайтовете за зпознанства търсещи мъже за тройка
Търся разкрепостена ,изпробвана двойка от София и мога да върна жеста с друга такава от Бургас.