Страп он / пенис колан
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Страп он / пенис колан
Здравейте,
Търся момиче за Страп-он … някой може ли да ме насочи към момиче, което го прави добре и знае как се прави?
София
Мерси предварително.
Търся момиче за Страп-он … някой може ли да ме насочи към момиче, което го прави добре и знае как се прави?
София
Мерси предварително.
Re: Страп он / пенис колан
Пич наистина ли искаш да си го причиниш? Ако е така пробвай с тази https://m.adamieva.info/obiava-4538307/ ... n-bulgaria препоръчвам ти я не защото съм ползвал услугите й ( опазил бог ) а защото с нея сме като куче и котка регистрирала се е в другия форум и постоянно се караме заради естеството й на работа но от многобройните спорове си личи, че тя отдава голямо значение на работа си и яростни я защитава и казва че имала много доволни клиенти. На мен лично ми е непонятно как ще съм доволен ако ми завре огромен чеп отзад но вие по добре ги разбирате тия работи
На Линда й мина времето, годините й са. +15. Ще се разсърди но това е положението. Сега е времето на Диона.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ма твойто е дошло да те разчепиме и да те ебеме отзад с бирена бутилка пълна с белина с отворена капачка
WTF
-