https://m.adamieva.info/obiava-4748269/ ... izkushenie
След уговаряне на среща посетих казания от момичето адрес. При срещата същата си изглеждаше типична циганка ( не съм расист, нямам нищо против тях, стига да са коректни, с добро отношение, чистоплътни и да предлагат качество ), с тъмна кожа, на лицето имаше няколко подути гнойни пъпки, нищо фрапантно, с български език с акцент, характерен за етноса, с нормално телосложение, нито пълна, нито слаба. Отваряйки вратата на апартамента, който беше тип боксониера, вътре беше много задимено от цигарен дим, по пода на апартамента имаше много непочистена кал, а във вътрешността на апартамента имаше втора циганка. На въпроса ми дали приятелката й ще излезе, посрещналата ме каза, че тя там ще си стои. Казах й, че се отказвам, а тя разбираща, че й се разминало току-що плащането се ядоса, но всеки има право на избор.
Впечатления 2
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 1 път
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 1 път