https://www.alo.bg/6718927
Гледам, че не е коментирана, а е от свестните според мен. На снимките се вижда добре как изглежда, така че всеки може да си прецени дали му е дебела или му върши работа. В лице е симпатичнна според мен. Държи се добре и не мрънка и не претупва.
ПРОМО: 40лв/15мин. За мъжете с вкус. Повече от секс... - 0889352467
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: ПРОМО: 40лв/15мин. За мъжете с вкус. Повече от секс... - 0889352467
На тази съм и бил хикса. Трябва да е луда да си мисли , че ще я чакам 30-40мин. Отидох на врем и по тела ми каза да изчакам малко и ще ми звънне. Никога не чакам повече от 10 мин. Тя като ми звъна даже бях забравил за нея.
-
- Благодарил: 4 пъти
Аз съм бил при нея, беше супер точна и изпълнителна.Малко е закръглена но то се вижда и от снимките. Определено препоръчвам.
Тази наистина закъснява с уговорките, при мен се получи около 15 мин. закъснение, тъкмо се бях качил в колата да си тръгвам и ми звънна и се извини, че е закъсняла. Аз също имам лимит да чакам поне 15минути, но тези които чакат повече не ги разбирам, ние им даваме кинтите, те трябва да са готови в уречения час, сега случват се всякакви неща, примерно задръствания, който ходи с кола и някакво малко закъснение в рамките на 5-10 мин. е нормално от двете страни.
Процеса е добре, закръглено момиче с големи гърди, който харесва пищни форми, ще се израдва, аз не си падам много по Busty girls, но си изкарах добре. Много добра френска, малко повече говори момичето, не е някакъв темерут да си трайка в паузите.
Процеса е добре, закръглено момиче с големи гърди, който харесва пищни форми, ще се израдва, аз не си падам много по Busty girls, но си изкарах добре. Много добра френска, малко повече говори момичето, не е някакъв темерут да си трайка в паузите.
Последно промяна от Ironside на Пон Авг 09, 2021 10:06 pm, променено общо 1 път.
Какво толкова и намират феновете и - не знам.
Френската не е изобщо нещо страхотно, секса също, тия хора с какви жени са били не знам.
Френската не е изобщо нещо страхотно, секса също, тия хора с какви жени са били не знам.
Smart Men Don't Get Married