Деси 0897280294
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Деси 0897280294
https://m.adamieva.info/obiava-4431047/erotika-i-masazh
0897280294
Колеги някой да е играл тука, как са нещата има ли екстри?
0897280294
Колеги някой да е играл тука, как са нещата има ли екстри?
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: Деси
Това е мнение от другия форум, ако не си го видял вече:
"Бях преди година. Като цяло бива. МИЛФ към 35. Силиконови цици. Срещу 20 кинта се съблича, дава да пипаш, не съм питал за екстри. Масаж 5/10, чекия 7/10, терен 3/10, чисто е и хигиената беше окей. Става разговор. Като за 80 кинта става."
Писано е април 2022г.
"Бях преди година. Като цяло бива. МИЛФ към 35. Силиконови цици. Срещу 20 кинта се съблича, дава да пипаш, не съм питал за екстри. Масаж 5/10, чекия 7/10, терен 3/10, чисто е и хигиената беше окей. Става разговор. Като за 80 кинта става."
Писано е април 2022г.
-
- Благодарил: 1 път
-
- Благодарен: 4 пъти
Re: Деси 0897280294
Все пак е форум, а не чат стая.
Деси има малко корекции по себе си ( гърди, устни, прическа). Ако не я познаваш - прекрасно, интелигентно миньонче, което държи да си направи масажа и се старае много. Свършването е с ръце, или с крачета. Много е женствена и има малки крачета, което в комбинация с хубави дамски чорапи е страхотно. Не ходете просто за едната чекия, а се насладете на масажа и чекията за десерт. Уютно студио, чисто е и тя държи много на хигиената. Не съм питал за екстри, нямам този навик.
-
- Благодарен: 42 пъти
Може ли питане? Понеже в обявата пише нуру масаж, а на снимките се вижда само масажна кушетка. Къде стават работите? На кушетка или на матрак на земята?
Че не съм фен на нуру-то на кушетка...
Че не съм фен на нуру-то на кушетка...
И моите впечатления
Дискретно място, партерно помещение ( не харесвам да се качвам по апартаменти), посрещна ме по такава къса униформа като мед сестра, наполовина разкопчана. С доп доплащане беше гола, хубави силиконки, стегнато дупе, дава опипване. Масажа по скоро Релаксиращ, с малко олио, не миришещо ( не харесвам ароматните мазила)
Бих повторил, рядко повтарям
Дискретно място, партерно помещение ( не харесвам да се качвам по апартаменти), посрещна ме по такава къса униформа като мед сестра, наполовина разкопчана. С доп доплащане беше гола, хубави силиконки, стегнато дупе, дава опипване. Масажа по скоро Релаксиращ, с малко олио, не миришещо ( не харесвам ароматните мазила)
Бих повторил, рядко повтарям
Гледам, че като цяло отзивите са добри, а това се среща рядко. Може би ще я пробвам. Предлага и масаж на простата. Има ли тук колега, който не се срамува да сподели добре ли се справя с това?
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
абе малко селска пръчка, с добро отношение, но гледа да претупа... За истинско тяло в тяло просто забрави. Лъска го толкова, колкото да приключиш... викам и "има още време, помасажирай".. тя не ме била чула.. номера.. И зимата там НЕ става, защото е студено.. голямо помещение от две части и по-малката част от него е отделена със завеса.. и има вертикален радиотор /голям алуминиев, ако се сещате/ с парно.., но колко да са стопли, пуска го като е на работа и отделно духалка.. Пробвайте като е топличко. Даже не и идва на акъла една нагряваща подложка да сложи на кушетката, че като легнеш поне да се отпуснеш..
Като е тъпа, как ще и дойде на акълаCyborg написа: ↑Нед Фев 12, 2023 2:37 pm абе малко селска пръчка, с добро отношение, но гледа да претупа... За истинско тяло в тяло просто забрави. Лъска го толкова, колкото да приключиш... викам и "има още време, помасажирай".. тя не ме била чула.. номера.. И зимата там НЕ става, защото е студено.. голямо помещение от две части и по-малката част от него е отделена със завеса.. и има вертикален радиотор /голям алуминиев, ако се сещате/ с парно.., но колко да са стопли, пуска го като е на работа и отделно духалка.. Пробвайте като е топличко. Даже не и идва на акъла една нагряваща подложка да сложи на кушетката, че като легнеш поне да се отпуснеш..