Mature45+
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Re: Mature45+
Не знам за анален не съм питал . Ако я активира ще ти дам линг. Влизаш във адам и ева към 13:00 тогава доло горе се пуска и ще я намериш.
0876910423
Това е телефона звъниш докато не е активен ..
Предатор - понеже снимките и бяха основно на гърдите , в лицето дамата как е нали не е нещо ..
Имали прилика с тази
https://www.memoiresdeguerre.com/2022/06/deauxma.html
Интересно друг никой ли не я посещавал с мнение по подробно в процеса мрънка ли искали доплащания пози давали да се сменят и т.н
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 14 пъти
ОТДЕЛИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ, ОТПУСНИ СЕ С МЕН!
5ОТДЕЛИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ, ОТПУСНИ СЕ С МЕН!
Адам и ЕваЕва търси Адам Компаньонки София Компаньонки гр. София
Категория:
Ева търси Адам
Подател:
РУМИ
0877 577 737
Компаньонки гр. София, Банишора
Раб. време: 0:00 ч. до 24:00 ч.
Цена за час: 70 лв.
Години
52
Ръст
160 см.
Тегло
50 кг.
Коса
червена
Очи
сини
Пушене
Да
Езици:
Български
Терен:
Собствен терен
Предлага:
Масаж с освобождаване
Масаж
Допълнителна информация:
Добра комбинация от опит стил ,нежност,страст и желание да ви доставя максимално удоволствие.Тук съм за да ви накарам да забравите за неприятното усещане и умора. Аз съм кинезитерапевт и масажа е професионален, финала е освобождаване с ръце и гърди. СЕКС И ФРЕНСКА НЕ ПРЕДЛАГАМ. Цената за 30 минти е 50 лева, за 60 минути е 70 лева На разположение съм всеки ден от 10 до-19/30 часа,имам офис в жк.Банишора,приятно и дискретно място с паркинг- . За мен хигиената и отношението са на първо място. Моля спазвайте хигиена,когато желаете масаж.
Публикувана/обновена преди месец.
Обявата е видяна 482835 пъти
Сходни търсения: Компаньонки Банишора, Ескорт, Масаж гр. София
Докладвай нередност
ОБАДИ МИ СЕ
5ОТДЕЛИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ, ОТПУСНИ СЕ С МЕН!
Адам и ЕваЕва търси Адам Компаньонки София Компаньонки гр. София
Категория:
Ева търси Адам
Подател:
РУМИ
0877 577 737
Компаньонки гр. София, Банишора
Раб. време: 0:00 ч. до 24:00 ч.
Цена за час: 70 лв.
Години
52
Ръст
160 см.
Тегло
50 кг.
Коса
червена
Очи
сини
Пушене
Да
Езици:
Български
Терен:
Собствен терен
Предлага:
Масаж с освобождаване
Масаж
Допълнителна информация:
Добра комбинация от опит стил ,нежност,страст и желание да ви доставя максимално удоволствие.Тук съм за да ви накарам да забравите за неприятното усещане и умора. Аз съм кинезитерапевт и масажа е професионален, финала е освобождаване с ръце и гърди. СЕКС И ФРЕНСКА НЕ ПРЕДЛАГАМ. Цената за 30 минти е 50 лева, за 60 минути е 70 лева На разположение съм всеки ден от 10 до-19/30 часа,имам офис в жк.Банишора,приятно и дискретно място с паркинг- . За мен хигиената и отношението са на първо място. Моля спазвайте хигиена,когато желаете масаж.
Публикувана/обновена преди месец.
Обявата е видяна 482835 пъти
Сходни търсения: Компаньонки Банишора, Ескорт, Масаж гр. София
Докладвай нередност
ОБАДИ МИ СЕ
Тази беше коментирана и пишеше че преди си работила активно после спряла и пуснала само обявата за масажи ..
Хубаво е скоро ако някой е бил да каже с сигурност
https://m.adamieva.info/obiava-4381482/ ... i-se-s-men
Тая преди 10-тина години, ходих няколко пъти, явно наистина е кинезитерапевт защото масажа беше много добър, и като ме обърна по гръб- дзвера се беше изпънал, като червей намазан с лак за нокти- се усмихна и го налапа, и носеше на яко ебане, на задна се кефеше яко като го набия целия. Не съм ходил отдавна, може да мина да я проверя дали ще налапа палавника и дали ще се надупи за ебане. По спомен, яко ме изпразни.nqkoi написа: ↑Пон Мар 20, 2023 11:12 am Тази беше коментирана и пишеше че преди си работила активно после спряла и пуснала само обявата за масажи ..
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Сега май не предлагала секс. Така чувам,но ако пробваш драсни после. Или може да го прави със стари клиенти само.masaja написа: ↑Пон Мар 20, 2023 9:31 pmТая преди 10-тина години, ходих няколко пъти, явно наистина е кинезитерапевт защото масажа беше много добър, и като ме обърна по гръб- дзвера се беше изпънал, като червей намазан с лак за нокти- се усмихна и го налапа, и носеше на яко ебане, на задна се кефеше яко като го набия целия. Не съм ходил отдавна, може да мина да я проверя дали ще налапа палавника и дали ще се надупи за ебане. По спомен, яко ме изпразни.nqkoi написа: ↑Пон Мар 20, 2023 11:12 am Тази беше коментирана и пишеше че преди си работила активно после спряла и пуснала само обявата за масажи ..
в обявата пише че не предлага секс и френскаNikolaj написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:40 amСега май не предлагала секс. Така чувам,но ако пробваш драсни после. Или може да го прави със стари клиенти само.masaja написа: ↑Пон Мар 20, 2023 9:31 pmТая преди 10-тина години, ходих няколко пъти, явно наистина е кинезитерапевт защото масажа беше много добър, и като ме обърна по гръб- дзвера се беше изпънал, като червей намазан с лак за нокти- се усмихна и го налапа, и носеше на яко ебане, на задна се кефеше яко като го набия целия. Не съм ходил отдавна, може да мина да я проверя дали ще налапа палавника и дали ще се надупи за ебане. По спомен, яко ме изпразни.nqkoi написа: ↑Пон Мар 20, 2023 11:12 am Тази беше коментирана и пишеше че преди си работила активно после спряла и пуснала само обявата за масажи ..
Никога не е имало значение кво пише в обявата.Joro882 написа: ↑Пет Мар 24, 2023 9:33 amв обявата пише че не предлага секс и френскаNikolaj написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:40 amСега май не предлагала секс. Така чувам,но ако пробваш драсни после. Или може да го прави със стари клиенти само.masaja написа: ↑Пон Мар 20, 2023 9:31 pm
Тая преди 10-тина години, ходих няколко пъти, явно наистина е кинезитерапевт защото масажа беше много добър, и като ме обърна по гръб- дзвера се беше изпънал, като червей намазан с лак за нокти- се усмихна и го налапа, и носеше на яко ебане, на задна се кефеше яко като го набия целия. Не съм ходил отдавна, може да мина да я проверя дали ще налапа палавника и дали ще се надупи за ебане. По спомен, яко ме изпразни.
Едно е обява друго е на живо
гледам с години не могат да го разберат завалиите
Пишело в обявата хххихихи
Е ако си я посещавал тази години напиши какво предлага