Масажистка , белите брези , свирка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Масажистка , белите брези , свирка
https://m.adamieva.info/obiava-4527095/ ... o-vecherta
Пичове не знам дали се бъркам имаше подобна коментирана в датата преди време (ако е същата ), дето приемаше само за френска с дълбоко гърло отказваше секс , отзивите тогава бяха позитивни но не знам дали е тя
Някой ако е бил скоро нека драсне .
Пичове не знам дали се бъркам имаше подобна коментирана в датата преди време (ако е същата ), дето приемаше само за френска с дълбоко гърло отказваше секс , отзивите тогава бяха позитивни но не знам дали е тя
Re: Масажистка , белите брези , свирка
Ходих последно преди 3-4 месеца. Само свирка предлага. От екстри не съм се възползвал, но е приветлива и симпатична дввойка. Има дар-слово, но като цяло устата е заета през повечето време. Свирката е 7/10, за тия кинти си е супер.nqkoi написа: ↑Сря Фев 15, 2023 2:27 pm https://m.adamieva.info/obiava-4527095/ ... o-vecherta
Препоръчвам.
Jokasta написа: ↑Сря Фев 15, 2023 7:30 pmХодих последно преди 3-4 месеца. Само свирка предлага. От екстри не съм се възползвал, но е приветлива и симпатична дввойка. Има дар-слово, но като цяло устата е заета през повечето време. Свирката е 7/10, за тия кинти си е супер.nqkoi написа: ↑Сря Фев 15, 2023 2:27 pm https://m.adamieva.info/obiava-4527095/ ... o-vecherta
Препоръчвам.
Значи не знаеш дали дава свършване в уста или лице ?
А дълбокото гърло истинско ли прави или отбива номера
Демек държи на дълбоко гърло истинско така ли
По скоро дава ли чукане в устата ?
Така са минказвали. Ако са ме излъгали, лъжа и тебе.
А за вторити, нямам информация
Така са ми казвали. Ако са ме излъгали, лъжа и тебе.
А за второто, нямам информация.
Не препоръчвамnqkoi написа: ↑Сря Фев 15, 2023 2:27 pm https://m.adamieva.info/obiava-4527095/ ... o-vecherta
Msf123 написа: ↑Чет Фев 16, 2023 10:55 pmНе препоръчвамnqkoi написа: ↑Сря Фев 15, 2023 2:27 pm https://m.adamieva.info/obiava-4527095/ ... o-vecherta
Защо
Здравейте, колеги! Днес посетих въпросната дама. Въобще не съм доволен от услугата. Ще се опитам да се аргументирам. Явно, когато е започнала е предлагала и масажи и се е старела, но сега не е така. Каза ми че предлага единствено френска, напълно облечена и за десетина минути. Като добави, че предлага и две екстри, дълбоко гърло и свършване по лицето, срещу доплащане. Съгласих се и си записах час, единствено заради дълбокото гърло. Това ми е мечта, но още не съм попаднал на някоя, която да предлага тази услуга, по начина който на мен ми се иска. Уви, не беше писано да реализирам мечтата си и този път.
Ще започна с плюсовете, а те за мен основно са два. Уговорките стават с писане във вайбър, за мен това е по-удобно отколкото да звъня по телефона, да не ми вдига защото е с клиент и после да звъня пак или тя да ми върне обаждането когато не е удобно да говоря. Вторият плюс е локацията, съвсем близо до метростанция(бул. България). Също като някакъв плюс, може да се изтъкне, че се държи адекватно и говори нормално.
Минусите за мен са доста повече от плюсовете. Основната услуга, която предлага е свирката, но е на много ниско ниво. Лапа го 20-30 секунди и после го вади и започва да прави чекия с цел да свършиш по-бързо, после пак го лапа за кратко и пак чекия. За мен това е отбиване на номера и претупване на услугата, която не е евтина. За свирка с презерватив цената е 40лв, а без е 60лв. Аз си платих за без, с надеждата да й свърша в устата. Но след като го лапна, изведнъж спря, извади го и каза "само да ми кажеш като свършваш, защото не предлагам свършване в устата". Предложих да си доплатя за екстрата, но ми отказа. Бях си доплатил и за дълбоко гърло(7лв). Още по-голямо разочарование, въобще не е това, което аз си представям за дълбоко гърло. Членът ми е 15см и не го поемаше дори и наполовина. Много нейни колежки, които не предлагат такава услуга са го поемали по-навътре.
След като ми каза, че не предлага свършване в устата, казах че ще й доплатя за свършване по лицето, още 7лв. Но след като се изпразних по цялото й лице взе да се оплаква, че много съм я изцапал и не била подготвена или нещо от сорта.
Като цяло, това беше една от най-слабтие свирки, която са ми правили, всъщност се сещам само за един случай преди години, когато беше по-зле. Не бих повторил.
Ще започна с плюсовете, а те за мен основно са два. Уговорките стават с писане във вайбър, за мен това е по-удобно отколкото да звъня по телефона, да не ми вдига защото е с клиент и после да звъня пак или тя да ми върне обаждането когато не е удобно да говоря. Вторият плюс е локацията, съвсем близо до метростанция(бул. България). Също като някакъв плюс, може да се изтъкне, че се държи адекватно и говори нормално.
Минусите за мен са доста повече от плюсовете. Основната услуга, която предлага е свирката, но е на много ниско ниво. Лапа го 20-30 секунди и после го вади и започва да прави чекия с цел да свършиш по-бързо, после пак го лапа за кратко и пак чекия. За мен това е отбиване на номера и претупване на услугата, която не е евтина. За свирка с презерватив цената е 40лв, а без е 60лв. Аз си платих за без, с надеждата да й свърша в устата. Но след като го лапна, изведнъж спря, извади го и каза "само да ми кажеш като свършваш, защото не предлагам свършване в устата". Предложих да си доплатя за екстрата, но ми отказа. Бях си доплатил и за дълбоко гърло(7лв). Още по-голямо разочарование, въобще не е това, което аз си представям за дълбоко гърло. Членът ми е 15см и не го поемаше дори и наполовина. Много нейни колежки, които не предлагат такава услуга са го поемали по-навътре.
След като ми каза, че не предлага свършване в устата, казах че ще й доплатя за свършване по лицето, още 7лв. Но след като се изпразних по цялото й лице взе да се оплаква, че много съм я изцапал и не била подготвена или нещо от сорта.
Като цяло, това беше една от най-слабтие свирки, която са ми правили, всъщност се сещам само за един случай преди години, когато беше по-зле. Не бих повторил.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Не се съблича, не предлага фетиши никакви, предложи ми във входа между етажите. Не е за мене, а явно и от написаното от колегата по горе - не е това което трябва.
-
- Благодарил: 51 пъти
- Благодарен: 22 пъти
"Във входа между етажите", върна ме в осми клас.Чекиджията написа: ↑Пон Апр 03, 2023 5:54 pm Не се съблича, не предлага фетиши никакви, предложи ми във входа между етажите. Не е за мене, а явно и от написаното от колегата по горе - не е това което трябва.
-
Така ми каза по телефона, беше преди година - година и половина. Отказах и мене ме връща в 8 - ми клас, ама това е положението. Преди основно, обявата и беше за в кола, аз нямам кола и ми предложи във входа между етажите. Сега може и да има някакво помещение, което ползва - но не ме интересува. Та ако искаш вервай ако искаш не, казвам това което беше. И обича да и се пише по Вайбър, по телефона, не харесва да и звъннят.spartan написа: ↑Вто Апр 04, 2023 9:52 am"Във входа между етажите", върна ме в осми клас.Чекиджията написа: ↑Пон Апр 03, 2023 5:54 pm Не се съблича, не предлага фетиши никакви, предложи ми във входа между етажите. Не е за мене, а явно и от написаното от колегата по горе - не е това което трябва.
Продължава да работи основно в коли, поне така ми каза като се уговаряхме за посещението. Нямам кола и като разбра ми каза че ползва и два терена близо до Шел на бул. България. Този в който бяхме е съвсем близо до метростанцията, не се отоплява и беше доста студено.
-
Говорих само за чекия - каза ми че ще ме свърши набързо и се отказах. То при нея явно е като при тия на улицата - свършва те за неколко минути и чака следващия - а и да ходя по нощите за 3-4 минути кеф не ме устройва.