https://www.alo.bg/6937394
Може би най-страхотното тяло. Фитнес стегната, гърди за мен пефректни и на размер и на пипане, лицето доста хубава бих казал. Стандарта не включва нищо обаче, всичко е +50, а и не знам нещо притеснена ли беше, аз ли не й допаднах ама доста изкуствено и припряно се държа. Може би ако повторя и ме познава вече ще е по-добре, чудя се и аз дали пак да не пробвам.
Alisa HOT ❤ - 6937394 - 0876476538
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- Dr Mantis Toboggan
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 3 пъти
Re: Alisa HOT ❤ - 6937394 - 0876476538
Тази изглежда е от трупата на ескортира студ. град. Цялата им група са нагли и прости и искат безобразни пари. Сега гледам повечето им обяви са с адрес манастирски ливади по снимките ще ги познаете ползват професионален фотограф и си приличат обявите им.
- Dr Mantis Toboggan
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 3 пъти
Re: Alisa HOT ❤ - 6937394 - 0876476538
Ами не съм сигурен дали е от тази група. В комплекс Макси е заедно с още две момичета. Каза че предлагала тройка с едната (мисля че обявата й е Анабел), но подозирам че цената ще е безпардонна, понеже и двете са от скъпите.