Опитна красавица!? - 0877312895
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Опитна красавица!? - 0877312895
Стига сте я хвалели вече е на 200 лв. Има вайбър снимка и фейс контрол блокира много хора, доста си подбира клиентелата. На мен ми е малко мрънкало и досадна как всеки път като съм ходил разправя някакви истории за хора които са и досаждали и напрягали... и накрая мен ме напряга. Напоследък е станала и по-широка.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Аз съм я питал за това и ми е казвала че не е вярно и тези слухове ги рапространявал някакъв нейн бивш клиент търсещ някакво отмъщение, който поради някаква причина забравих каква, не иска да се вижда повече с него.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Момчета имате ли контакти на дъщерятаM4ogot написа: ↑Чет Юни 22, 2023 5:41 pmАз съм я питал за това и ми е казвала че не е вярно и тези слухове ги рапространявал някакъв нейн бивш клиент търсещ някакво отмъщение, който поради някаква причина забравих каква, не иска да се вижда повече с него.