Лично мнение
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Лично мнение
Здравейте искам да ви дам своето мнение на кой адреси да не се ходи.
точна обява няма да посоча защото се въртят едни и същи миндил на тези адреси и все същият хуйй
-В студентски град (НЕ ХОДЯ)
-В Младост 1 на Блок 141 (НЕ ХОДЯ)
-В квартал Оборище ул Победа 1 или Тракия (Не ходя) Терена е леш само мангалки работят там взимат парите и те претупват.
Дано съм помогнал на някой да не си губи времето
точна обява няма да посоча защото се въртят едни и същи миндил на тези адреси и все същият хуйй
-В студентски град (НЕ ХОДЯ)
-В Младост 1 на Блок 141 (НЕ ХОДЯ)
-В квартал Оборище ул Победа 1 или Тракия (Не ходя) Терена е леш само мангалки работят там взимат парите и те претупват.
Дано съм помогнал на някой да не си губи времето
Re: Лично мнение
И аз съм сложил Х на целия Студентски град.
Последно там съм виждал и ходил при читава 2020-та година
Последно там съм виждал и ходил при читава 2020-та година
Последно промяна от BA1HYU на Съб Юли 01, 2023 10:02 pm, променено общо 1 път.
И аз съм съгласен за Студентски град. Само циганьорки и те претупват. Илиенци същата работа. Май навсякъде е мангал. В Банишора има също има и една българка Криси на 20 и от тая да се бега. В общи линии в последно време единствено ме е изкефила една девойка в х-л Монтесито. 300 кинта обаче си в небесата.
Аз пък ходя при една Българка на ул веслец за 120лв на час и не си правя експерименти с други и духа невероятно и ме посреща както хората не си рови телефона абе доста съм си доволен аз от нея
Има ли обява тази от Веслец? Близо ми е , ако не е някаква тайна бих я посетил. Ако е секретна , здраве да е.
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Ами брат незнам какво искаш да ти прави българка за 120лв усвен стандарт те мангалките се шибат за по 150лв ти да не искаш и закуска да ти направи хахахах
Обади и се и я попитай може и да ти зготви хахахах
Обади и се и я попитай може и да ти зготви хахахах
Братле мисля че го испратих нов съм и малко не ми е ясно тук как са нещата кажи само дали съм ти го изпратил
Братле ще извиняваш ще може ли и на мен да ми изпратиш номера ? Благодаря предварително . Можем да разменим една милфка на 52г от СФ
Сега ще ти го изпратя
Не аз не посещавам други защото съм си напатил ходя при това момиче Българка е не ми взима скъпо и даже ми прави намаление на екстрите защото съм и бил редовен дори даже предлага на място да се почерпиш уиски бира абе много е мила и мисля че е на 22/23години да отбележа че и терена и е мега якия чисто има къде да се изкъпеш абе за мен е топ
Не аз не посещавам други защото съм си напатил ходя при това момиче Българка е не ми взима скъпо и даже ми прави намаление на екстрите защото съм и бил редовен дори даже предлага на място да се почерпиш уиски бира абе много е мила и мисля че е на 22/23години да отбележа че и терена и е мега якия чисто има къде да се изкъпеш абе за мен е топ
Получих телефона , благодаря! Извинявам се все пак някакво име , макар и да не е истинско?
Намерих и обявата братле
https://www.alo.bg/8673321
0876447035
Май се казва Теди би трябвало да е истинско името защото както казах с мен е била много точна и откровена за това не правя опити с други че съм патил много.
https://www.alo.bg/8673321
0876447035
Май се казва Теди би трябвало да е истинско името защото както казах с мен е била много точна и откровена за това не правя опити с други че съм патил много.
Странни снимки , изглеждат различно . Едната жена е с много татуировки и по - едра , другата няма татуси е е слаба.
-
Здравейте приятели
Да и аз много пъти съм ходил при нея,но откакто смени терена не съм я посещавал.
Иначе потвърждавам наистина е тя и май вярно Теодора се казва,бях доста доволен от нея трябва отнова да и пръсна малката путка
Да и аз много пъти съм ходил при нея,но откакто смени терена не съм я посещавал.
Иначе потвърждавам наистина е тя и май вярно Теодора се казва,бях доста доволен от нея трябва отнова да и пръсна малката путка