Тази 2 Ка мнение
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Тази 2 Ка мнение
https://adamieva.info/obiava-4652034/go ... -semeystvo някой да е бил тука да сподели доволен ли е останал от лелята
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Re: Тази 2 Ка мнение
Да, доста добре изглежда на снимките (ако е тя де). Някой има ли информация дали може само с жената? Например за анален (60 или 30 мин).
Тя изглежда като истинска българска милф, ако снимките са верни. И снимките изглеждат истински.
Но дали работи сама? Не бих искала тройка със съпруга й.
Но дали работи сама? Не бих искала тройка със съпруга й.
Не работи сама , но те са много готино и забавно семейство. Мъжа не е от най - ебливите , повече се кефи да гледа как чукат жена му няколко мъже. Снимките са на 100% реални
Хич не ми се пътува за едно ебане до София,но голям мерак имам да я видя тази как се справя с 5-6 кура едновременно Да не вземе да излезе новата генг бенг звезда на София Пише ,че гълта спермата,но за сандвичи нищо не е писала
Всичко прави … всичко … и не е в София а в покрайните на София … и ако идваш се обади може да спретнем нещо заедно
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
-
- Благодарен: 1 път
-
Здрасти виждам че имаш мнение за двойката бил ли си и добре ли изкара много ми харесва мацката и съм на път да звънна