maria101 написа: ↑Съб Юли 29, 2023 1:03 pm
Първо виш от кога ти е създаден профила
Второ кога си идвал снощи при мен къто обявата е побликувана
днес и вечер не работя
Пето / нито един лош коментар нямам в мойте обяви в ало то а
където имам коментар винаги е позитивен мойто момче.
•Според теб тъп мангасар умрял от глад когато пише 100 за час кой ще даде 120 да те еба в глупака неможе и един пост да напише както хората
(Направо крив те направих а тъпанар)
maria101 написа: ↑Съб Юли 29, 2023 3:32 pm
Нищо общо с ромите нямам само да си на ясно нито пък сводник имам дастатачно съм
грамотна и мога да се справям и сама в живота да ти разясня че май найстина при теб положението е НЕСПАСЯЕМО.
След всичко това направо ти повярвах
Обявата се вижда, че е много отдавна, като цъкнеш “действие с обявата” > преглеждания, ясно се жижда в графиката, че съществува отдавна.
Другото е - как да имаш лош коментар, като ги триеш, а положителен се съмнявам да има, но ти можеш да ме опровергаеш.
Защо лъжеш за цената, като в друга твоя обява пише 120, както казва човекът в първия пост. Ето я и обявата за която говоря
https://www.alo.bg/8673321 В тея времена да паднеш от 120 на 100, нещо мнооооого сериозно намирисва
За грамотността няма да говоря.
Не знам кой и защо ми изтри коментара, но ще го повтарям нон-стоп. Защото МРАЗЯ лъжци и измамници. А тук яко скърцат панти
А колегите дето изпаднаха в полемика помежду си само правят добре на така създалата се ситуация, в която един бургаЗки сводник се облагодетелства - шарани се ловят най-добре в мътни води.