Колеги, някой дали е посещавал въпросната?
Благодаря предварително за мненията.
https://www.alo.bg/8437448
https://adamieva.info/obiava-4773383/ri ... ertake-you
New?new?For one week in Sofiq?? 0878422615
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: New?new?For one week in Sofiq?? 0878422615
Е, не....Не ми казвай, че и тази е ромче...???
Колега, наистина ли е такава или просто така го написа?
Ако е истина - жалко...
И друг път съм попадал на обяви с тази. Обаче сега снимките са бая пипнати, има една снимка дето е що годе реална в обявата на ало - мисля, че беше третата, погледни я пак и се абстрахирай от останалите фотоси.
И да, циганка е, ама може да се справя добре, не съм пробвал
Другото отблъскващо за мен са тъпотиите с нова съм, само за малко, цена 120, пък в описанието 150 и тн.
Другото отблъскващо за мен са тъпотиите с нова съм, само за малко, цена 120, пък в описанието 150 и тн.
BA1HYU написа: ↑Сря Авг 02, 2023 1:59 pm И друг път съм попадал на обяви с тази. Обаче сега снимките са бая пипнати, има една снимка дето е що годе реална в обявата на ало - мисля, че беше третата, погледни я пак и се абстрахирай от останалите фотоси.
А, да, това с несъответствието в цената не е прецедент - в заглвието една, в описанието друга, и като се обадиш и попиташ, винаги по-високата из между двете е актуалната цена.
За съжаление много са такива...
Еми ако някой е ходил и иска да сподели как е в процеса, ще му бъда благодарен, въпреки, че почти се отказах от бъдещо посещение...