https://www.alo.bg/5791705 0885865245
Някаква информация ? добре изглежда
Адриана
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Адриана
В Англия работи идва си в бг през няколко месеца и обикаля градовете. Готино тяло и цици не мн хубава в лице става за един максимум 2- 3 пъти само заради тялото и цената, защото е голямо дърво много амортизирана пасивна гнус я е за това онова.. и го прави с голяма апатия и нежелание все едно че надуваема кукла чукаш.
Адриана не става за тази работа. Толкова изнервено същество не бях виждал. Постоянно мрънка че нещо не и е добре, не дава да я пипаш, слага си ръката отдолу и не виждаш какво става, отказва пози, не спазва времето, постоянно командори и още много простотии. Силно не препоръчвам да се ходи. Тази женица има нужда от лечение.
Значи хептем е влошила колега. Явно преработва от лакомия обявите са активни от рано сутрин до вечерта. Аз като ходих не беше нервна но просто някак изморена, много пасивна и ужасно апатична бувално все едно надуваема кукла чукаш. Още от тогава не съм повтарял. А сега това мнение даже явно вече и за 1-3 пъти не става както бях написал.opiten написа: ↑Сря Сеп 20, 2023 7:37 am Адриана не става за тази работа. Толкова изнервено същество не бях виждал. Постоянно мрънка че нещо не и е добре, не дава да я пипаш, слага си ръката отдолу и не виждаш какво става, отказва пози, не спазва времето, постоянно командори и още много простотии. Силно не препоръчвам да се ходи. Тази женица има нужда от лечение.
Последно промяна от M4ogot на Сря Сеп 20, 2023 10:48 pm, променено общо 1 път.