Деси. Дружба 1Ела да се поглезим и поиграем - 0879033974
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Re: Деси. Дружба 1Ела да се поглезим и поиграем - 0879033974
Аре стига сте го коментирали тоя митил бре голямо хвалене....нищо не става от нея разногледа маймуна...
Всичко е в цената. Само анал няма. Иначе си правиш каквото искаш.
Става за ебане,добро дупе има,опитах се да и го вкарам анално ама се дърпаше,иначе за тия пари е екстра.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Требвало е резко да й го лъзнеш, кат гледам къв дебилен вид има тая, докато се усети и щеше да й е вътре немаше и да разбере къде я мандръсат
WTF
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Заради тая проседях напразно близо час на спирката, цял следобед загубен. Уговорен час, аз съм там пет минути по-рано и ѝ звъня - вика ще дойда след 20 минути, чаках два пъти по двайсе, звъня, звъня - нищо - и си тръгнах.
Абе вие луди ли сте ... никакво себеуважение ли нямате?
Тази трябва да ни плаща, за да я ебем, моля ви се...
Тази трябва да ни плаща, за да я ебем, моля ви се...
Някой скоро ходил ли е? Как е положението там?
Положението е както винаги е било - ТРАГИЧНО!!!
Мани го тоя Seat. Не виждаш ли,че се е регистрирал специално да ти опонира. На такива не трябва да се вярва. А Деси си е пълна мърша.
Тая преди доста години ходих при нея на път за летището от Варна. Много добре си го спомням този ден сега като и видях снимките ме побиха тръпки. Не е много добре с главата момичето според мен. Беше много отдавна и незнам къде не помня ама беше много мизерно и това че е кривогледа не е проблем акъла и крив на нея . Иначе лапа послушно но само дотам. Помня, че нещо не беше наред с това което пишеше в обявата и това което предлагаше и като я питах имаше неадекватни отговори. С две думи добре че и запуших устата. Като цяло съжалявах че останах. Само за свирка бях
Трагедията е голяма тук. Момичето наистина има ментални проблеми, освен, че е кривогледа. Терена е ужасно мизерен, но това е най-малия проблем. Визията и е ужасна. Избягах с 200. Не си го причинявайте.