Знам че вече не се ебе, но ако имате някакви материали ще съм благодарен да споделите.
Аз имам това видео : https://easyupload.io/61srd9
Марешка Бардем Глущук
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Марешка Бардем Глущук
Някой знае ли дали още се ебе? Сега като и позалезна славата може пак да препечелва допълнително.
Колега нещо не мога да отворя видеото
Да се надяваме пак да влезе в занаята
Да се надяваме пак да влезе в занаята
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 5 пъти
Мацката си се ебе,разбира се на силно завишени нови цени поради своите телевизионни изяви.Действа обаче само препоръки и с промуотър.Чух за 1000 за среща.Не вярвам обаче да си ги заслужи.
Как става връзката с нея? Кой е промоутъра и? Ако искаш пиши на лично.Blackman_37 написа: ↑Пет Авг 05, 2022 11:47 pm Мацката си се ебе,разбира се на силно завишени нови цени поради своите телевизионни изяви.Действа обаче само препоръки и с промуотър.Чух за 1000 за среща.Не вярвам обаче да си ги заслужи.
преди години ходеше за 50 лв.. чреди да стане много известна. По 4/5 курса на ден
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 5 пъти
Аз я помня на 150 за час.Раздаваше се и си беше попадение.След това"одъртя"и"захитря"!