https://www.alo.bg/lili-razkrepostena-e ... 93#fb_open
Нова ли е?
Големи
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Re: Големи
Каня се от много време да отида, защото четох само добри отзиви, но беше в някъде в Банишора или Света Троица, а там не са ми много приятни районите.
Иначе какво съм чел: Млада циганка без цигански номера, големи естествени цици, с които може да правиш каквото си искаш и много удобни за турска, има френска, секс няма, май няма и масаж, добро отношение, в другата стая има сводник, на който отива да предаде парите. Това всичкото само съм го чел и не мога да потвърдя за момента.
Иначе какво съм чел: Млада циганка без цигански номера, големи естествени цици, с които може да правиш каквото си искаш и много удобни за турска, има френска, секс няма, май няма и масаж, добро отношение, в другата стая има сводник, на който отива да предаде парите. Това всичкото само съм го чел и не мога да потвърдя за момента.
Имам дълъг списък за пробни и нищожно време да стигне за всички. Районът ми е важен доколкото би ме улеснил в придвижването и ориентацията за адреса като цяло. Затова е фактор когато се чудя между няколко. Иначе ще пробвам най-вероятно и тази, но не е сигурно кога.
Намериш ли време и я посетиш ще очакваме ревю. Или пък некоя друга едрогърда. Ако не е тайна между кои други се чудиш?