https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9992091 -- 0895934090

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 34 пъти
Благодарен: 26 пъти

Re: https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9992091 -- 0895934090

Мнение от Jo99 »

razputin написа: Пет Яну 31, 2025 9:56 pm Хихи малкия олигофренясал шизоиден дебилен чекиджия с разпрания задник @Jo99 са оплаква от много профили, от неразбиране и от педераси.
Баси вица :mrgreen:
Разкажи го тва на другата жендер булка @leniporut в семейството ви докато си бъркате в гъзовете с нея доде ви го подават манафите и може да се окаже, че си успел да задоволиш некой в тоа твой безмислен живот на тъп добитък.
Хахахахахаха разпутьо го разцепиха от ебан
razputin
Благодарил: 152 пъти
Благодарен: 256 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Дебил, нещо се бъркаш с баща ти щот манафите са му разпрали гъза та да му направат прават бебе и да си го кръстите с поредния прекор JoXX
Коса расте, акъл не доада
Duh
Благодарил: 28 пъти
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Duh »

Jo99 написа: Пет Яну 31, 2025 8:47 pm
Pizzetti написа: Пет Яну 31, 2025 3:39 pm Добре, де. Ясно, че чете тук. Като започнете да пишете глупости - какво очаквате да се случи? Освен или да изтрие обявата и да вдига само на редовни или да спре с екстрите. Всеки път го играем едно и също и не вдявате.
Тия, които не са в еротичните, могат с един да легнат, на друг да се съблекат по прашки, а на трети да откажат и ръчна. Ходете, пробвайте, не хапят.
Прав си Пицетти
Но за съжаление пълно с педали тука като Хълк, razputin , и още не знам си колко профила тия двама
педерунгели имат
И не разбират , кво им се говори.

Педала си остава педал за цял живот
0895934090 И аз съм против да се досажда на обикновените масажистки,ама не както вас защото ги боготворите,а като не става на място или с бакшиш да си ебе майката. Вие сте симповете като ги обсъждате и се помислят за много желани и как всички искаме да спим с тях ? Като гледам въпросната отива към милф,дали като много не е бивша курва тук или да го е разтягала я в Германия я Холандия и сега се прави на Аз не съм такава :Д Били бизнес дами,взели кредит и си отворили салон обичайните им приказки :mrgreen: а саобикновени курветини,които лъскат тайно и си мислят че само те знаят и се мислят за бизнес дами. И колко от тях дори едновременно имат обяви в компаньонки и в Рехабилитация и масажи или в еротични масажи и пак си мислят че не знаем.
Duh

Мнение от Duh »

9816042_133241450_big.jpg
https://www.alo.bg/profesionalni-lecheb ... ji-9816042
0878273965
0885971883
За симповете запознайте се това е поредната бивша курва ,която от написания в обявата и текст единственото вярно е че има дългогодишен стаж,но не за каквото е обявата :mrgreen: През годините работеше на няколко места,и в еротични салони, дори за малко беше в прочутия бардак салон в Лозенец до хотел Маринела. Сега се е снимала по тениска,но има дълги увиснали цици,но все пак големи заради което ходехме при нея. Като гледам критическата я е хванала,още тогава беше почнала да оплешивява,балкона колкото беше увиснал само прани чорапи трябва да е сега. Но не взимаше скъпо и си заслужаваше. Преди за тези пари пълна програма сигурно е правила,а вие ми говорите да се държим с масажистките и рахабилитаторките( бивши или настоящи курви) като с дами и не вярвате че повечето са такива и само целта им е да вдигат цената,за да си пробират на кой да лапат и затова се правят че няма секс услуги. Тази освен рехабилитация и масаж на курове друго не може да прави,и сводника и се е прекфалифицирал на масажист сигурно и него го има в обявите им :Д И извършват разнородни дейности като хоспис за възрастни в Банкя,продажба на пиявици,имат си и плод зеленчук и му търсят продавачка-Бул Монтевидео Овча купел,Спирка бл 527 на 10 м от спирката :D
И знае за форума още от времето на датата и само трие обяви :Д За нея си трайкате,сигурно защото ви приема още за " рехабилитация ". С парите от годините курвалък ги е вложила в бизнеси :D

Камелия истинска магьосница на лечебните масажи! С нейната специализирана експертиза и дългогодишен опит, тя е тук, за да ви помогне да се почувствате в хармония с тялото и душата си. Вашият билет към спокойствието и хармонията. Със своята фокусирана техника и успокояваща атмосфера, Камелия създава перфектния оазис за почивка, който да ви избави от натрупаното напрежение и да ви върне усещането за лекота и радост.
Всеки масаж е индивидуално настроен и внимателно съобразен с вашите нужди. Не пропускайте възможността да се погрижите за себе си и да се потопите в света на релаксацията с масажите на Камелия. Резервирайте своята сесия днес и открийте какво е истинското удоволствие!

30 Мин 85 лв

60 Мин 125 лв

90 Мин 165
Чекиджията
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 38 пъти

Мнение от Чекиджията »

Duh написа: Съб Фев 01, 2025 12:27 pm 9816042_133241450_big.jpghttps://www.alo.bg/profesionalni-lechebni-masaji-9816042
0878273965
0885971883
За симповете запознайте се това е поредната бивша курва ,която от написания в обявата и текст единственото вярно е че има дългогодишен стаж,но не за каквото е обявата :mrgreen: През годините работеше на няколко места,и в еротични салони, дори за малко беше в прочутия бардак салон в Лозенец до хотел Маринела. Сега се е снимала по тениска,но има дълги увиснали цици,но все пак големи заради което ходехме при нея. Като гледам критическата я е хванала,още тогава беше почнала да оплешивява,балкона колкото беше увиснал само прани чорапи трябва да е сега. Но не взимаше скъпо и си заслужаваше. Преди за тези пари пълна програма сигурно е правила,а вие ми говорите да се държим с масажистките и рахабилитаторките( бивши или настоящи курви) като с дами и не вярвате че повечето са такива и само целта им е да вдигат цената,за да си пробират на кой да лапат и затова се правят че няма секс услуги. Тази освен рехабилитация и масаж на курове друго не може да прави,и сводника и се е прекфалифицирал на масажист сигурно и него го има в обявите им :Д И извършват разнородни дейности като хоспис за възрастни в Банкя,продажба на пиявици,имат си и плод зеленчук и му търсят продавачка-Бул Монтевидео Овча купел,Спирка бл 527 на 10 м от спирката :D
И знае за форума още от времето на датата и само трие обяви :Д За нея си трайкате,сигурно защото ви приема още за " рехабилитация ". С парите от годините курвалък ги е вложила в бизнеси :D

Камелия истинска магьосница на лечебните масажи! С нейната специализирана експертиза и дългогодишен опит, тя е тук, за да ви помогне да се почувствате в хармония с тялото и душата си. Вашият билет към спокойствието и хармонията. Със своята фокусирана техника и успокояваща атмосфера, Камелия създава перфектния оазис за почивка, който да ви избави от натрупаното напрежение и да ви върне усещането за лекота и радост.
Всеки масаж е индивидуално настроен и внимателно съобразен с вашите нужди. Не пропускайте възможността да се погрижите за себе си и да се потопите в света на релаксацията с масажите на Камелия. Резервирайте своята сесия днес и открийте какво е истинското удоволствие!

30 Мин 85 лв

60 Мин 125 лв

90 Мин 165
Верно е всичко освен това, че няма бизнеси а само си покрива разходите - ако не ме е лъгала, а и ми се оплака че доходите и не стигат. Възможно е и с тоя дето живее да я експлоатира и финансово - не ме интересува, но не е забогатяла със сигурност.
Некои от вас са били при нея - имаше едно голямо куче дето лае в един мизерен апартамент в западен квартал - мисля че Красна поляна.
С внимателен и правилен подход при нея може да получите много неща, но не мисля че хигиената и е добра и вече за мен е безинтересна.
Едва ли е в критическа - щото не е стигнала още тая възраст, не че не се случва инцидентно при някои и по рано - според мен не се подържа и не влага старание във външния си вид и ми миришеше още преди години /не съм бил при нея поне 4-5 години/.
Даде ми да я опръскам по лицето - тогава бях по млад и пръсках повече, но си миришеше а и не съм сигурен дали се хигиенизира след всеки клиент. Не взимаше и много пари, но не ме кефи достатъчно да я пробвам пак. Със сигурност на място предлага повече от описаното в обявите и.
Duh

Мнение от Duh »

Чекиджията написа: Пон Фев 03, 2025 8:35 pm
Duh написа: Съб Фев 01, 2025 12:27 pm 9816042_133241450_big.jpghttps://www.alo.bg/profesionalni-lechebni-masaji-9816042
0878273965
0885971883

30 Мин 85 лв

60 Мин 125 лв

90 Мин 165
Верно е всичко освен това, че няма бизнеси а само си покрива разходите - ако не ме е лъгала, а и ми се оплака че доходите и не стигат. Възможно е и с тоя дето живее да я експлоатира и финансово - не ме интересува, но не е забогатяла със сигурност.
Некои от вас са били при нея - имаше едно голямо куче дето лае в един мизерен апартамент в западен квартал - мисля че Красна поляна.
С внимателен и правилен подход при нея може да получите много неща, но не мисля че хигиената и е добра и вече за мен е безинтересна.
Едва ли е в критическа - щото не е стигнала още тая възраст, не че не се случва инцидентно при някои и по рано - според мен не се подържа и не влага старание във външния си вид и ми миришеше още преди години /не съм бил при нея поне 4-5 години/.
Даде ми да я опръскам по лицето - тогава бях по млад и пръсках повече, но си миришеше а и не съм сигурен дали се хигиенизира след всеки клиент. Не взимаше и много пари, но не ме кефи достатъчно да я пробвам пак. Със сигурност на място предлага повече от описаното в обявите и.
Да,аз ходех само заради циците.То иначе за какво като не беше поддържана. Никакъв външен вид,разрошена оредяваща коса,липсващи вежди и жълтеникави зъби и ти пада. Но циците оправяха положението. Щом казваш така че може нейния бизнес да са само пиявиците,а бизнесите на тъпкача и :cry: Като не мислят на младини страдат на старини,но сега не искам да я виждам как изглежда в лицето щом и снимката може да е стара. :shock:
Хълк
Благодарил: 9 пъти
Благодарен: 36 пъти

Мнение от Хълк »

Jo99 написа: Пет Яну 31, 2025 8:47 pm ...
Педала си остава педал за цял живот

Презентираш си СиВито ли недоклатено педалче ?
И кво разправяш , такъв си още от съвсем малък когато чичо ти те завари зад сайванта да лъскаш на прабабати и си поиграхте на чичо доктор ?
Комплексирани боклуци с къси чурки като теб , никога не ходили и споделящи "опит" единствено на база прочетено и чуто по телефона са достойни единствено за презрение !
Публикувай отговор