Някой с мнение
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Някой с мнение
https://adamieva.info/obiava-4797839/masazhi
От доста време я оглеждам ,но бих заложил на мнението на някой колега.
Благодаря предвалително
От доста време я оглеждам ,но бих заложил на мнението на някой колега.
Благодаря предвалително
Re: Някой с мнение
Има писано за нея, ама си трие обявите и пуска наново. Не съм ходил, но съм я засичал на живо в квартала (Снимките са стари и са пипани). Не бих се навил да отида. Не си спомням да е имало положителни менения.
- pizdec
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Споменаваха се зарази, звучеше като реални впечатления, не като черна пиар-кампания.
Ходил съм преди 6-7 години,тогава си беше дъртичка и трътлеста не съм повтарял.Старае се както е казал по горе колегата има всичко но трябва да си много корав да се бориш с бабки.
-
- Благодарен: 1 път
Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
Още докато бях по корем си вкара езика в ануса ми. Обърнах се и продължи да ми лиже гъза, изпразни ме с уста. Не съм повтарял. Грозна и дебела. До нея има фризьорски салон, дискретност няма
Още докато бях по корем си вкара езика в ануса ми. Обърнах се и продължи да ми лиже гъза, изпразни ме с уста. Не съм повтарял. Грозна и дебела. До нея има фризьорски салон, дискретност няма
-
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 49 пъти
Абсолютно същото и с мен преди ... абе много години. Още беше в Орландовци.Kumalisa69 написа: ↑Пон Мар 24, 2025 11:32 pm Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
Точно така е,много е палава но да си със затворени очи.Pizzetti написа: ↑Вто Мар 25, 2025 10:44 amАбсолютно същото и с мен преди ... абе много години. Още беше в Орландовци.Kumalisa69 написа: ↑Пон Мар 24, 2025 11:32 pm Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.
-
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 49 пъти
И поне с два преерватива бих добавил...Iwailo написа: ↑Вто Мар 25, 2025 8:14 pmТочно така е,много е палава но да си със затворени очи.Pizzetti написа: ↑Вто Мар 25, 2025 10:44 amАбсолютно същото и с мен преди ... абе много години. Още беше в Орландовци.Kumalisa69 написа: ↑Пон Мар 24, 2025 11:32 pm Аз съм по възрастен и съм ходил при нея преди време. Не живея в България и когато се прибирам за месец два обикалям из страната по курви и масажистки.