Miss Mystik

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
paco04
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 48 пъти

Miss Mystik

Мнение от paco04 »

https://www.alo.bg/miss-mystic-10398321 0879287997
Какво ще кажете за тази ?
M4ogot
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 32 пъти

Re: Miss Mystik

Мнение от M4ogot »

От преди година и половина. Добре изглежда силиконите смешно и стоят но голям калкулатор искаше ми пари за таксито с което дошла до адреса си и после да я пипнеш тук и там за щяло и нещало. Почти не мърда голямо дърво и никаква емоция. Надуваема кукла все едно.
Jo99
Благодарил: 80 пъти
Благодарен: 95 пъти

Мнение от Jo99 »

M4ogot написа: Вто Авг 12, 2025 3:10 pm От преди година и половина. Добре изглежда силиконите смешно и стоят но голям калкулатор искаше ми пари за таксито с което дошла до адреса си и после да я пипнеш тук и там за щяло и нещало. Почти не мърда голямо дърво и никаква емоция. Надуваема кукла все едно.
Значи греда
Hoah80
Благодарен: 20 пъти

Мнение от Hoah80 »

Циганка, какво искаш да ти кажем?
M4ogot

Мнение от M4ogot »

Не си личеше много циганското може да е била бяла циганка иначе хубава е. Но е голямо дърво и номерата определени са си цигански.
Hoah80
Благодарен: 20 пъти

Мнение от Hoah80 »

M4ogot написа: Сря Авг 13, 2025 12:32 pm Не си личеше много циганското може да е била бяла циганка иначе хубава е. Но е голямо дърво и номерата определени са си цигански.
Черна, бяла, жълта, лилава! Циганина си е циганин!
MissMystic
Благодарен: 1 път

Мнение от MissMystic »

Здравейте “фенове”, относно коментара в който се споменава таксито искам да попитам, кое момиче не ви е искало транспортни? Аз ли да си ги платя? Не стига,че ти идвам на крак,че пък и таксито да си платя от парите за часа, ако искаш да съм с теб заради хубавите ти очи и накрая аз да платя на теб!! Дърво съм била-ти нали си много подвижен… челна стойка на стената ли да направя? Аз ли да те ебем? Легнете и не мърдате все едно сте трупове и от мен се очаква да направя магия,силикона смешно ми стоял,и на теб главата ти е смешна и празна,но си я носиш нали? А,че съм циганка,мога само да кажа,че с това умствено ограничено изказване,е повече от показателно,що за човек си!

Няма лоша реклама😉
MissMystic
Благодарен: 1 път

Мнение от MissMystic »

M4ogot написа: Сря Авг 13, 2025 12:32 pm Не си личеше много циганското може да е била бяла циганка иначе хубава е. Но е голямо дърво и номерата определени са си цигански.
Бих се радвала да конкретизираш “циганските ми номера”. Добре ви правят да ви лъжат и да бягат момичетата с парите,малко ви е даже.
razputin
Благодарил: 258 пъти
Благодарен: 434 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

MissMystic написа: Пет Окт 24, 2025 3:55 am
Бих се радвала да конкретизираш “циганските ми номера”. Добре ви правят да ви лъжат и да бягат момичетата с парите,малко ви е даже.
Добре ли ни правят - ай хафтее со керееез, со мангеес мис Джипстик
Коса расте, акъл не доада
M4ogot

Мнение от M4ogot »

MissMystic написа: Пет Окт 24, 2025 3:55 am
Ами с това което го написа си проличава що за човек и стока си :) Няма какво повече да го коментираме.
Относно горното, това че си пасивна или безчуствена за всеки е индивидуално и различно и всеки сам може да си го прецени дали му харесва или не. При мен просто по скоро не.
Плащат ти транспорт само ако отиваш до адрес при някой когато аз идвам на твой терен е безумно да искаш пари за транспорт понеже ти си била дошла до твоя адрес с такси.
Вече не си спомням но имаше и други пазарлъци с екстри абе не приличаш много на циганка ама като такава го караш.
amalos
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 3 пъти

Мнение от amalos »

Баси наглата циганка, дошла тук да се разправя :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Не приличала била много на циганка :mrgreen: - сигур на полякиня ти замяза мис Джипстик още кат си поиска пари за таксито до нейния терен, Магелан. И си й плати на таа гняз кат поп, евала.
M4ogot

Мнение от M4ogot »

Не, ест че не съм плащал за транспорт до нейния си терен. Като толкова знаеш отиди да се увериш как изглежда. Но виж сега цената каква е
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Абе платил си си ти като поп да чукаш нагла мангасарка с кофти силикон и копче не си й рекъл тогава напреки, ма инак много ти знае лапацалото тука за свинстване.
Aре, че предупреди останалите баре и таа мръша вонлива е толкова тъпа та изпълзе тука благодарение на тебе, та да я видат сички що за стока е.
Другото е за свинската тема ;)
Публикувай отговор