Miss Mystik
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Miss Mystik
От преди година и половина. Добре изглежда силиконите смешно и стоят но голям калкулатор искаше ми пари за таксито с което дошла до адреса си и после да я пипнеш тук и там за щяло и нещало. Почти не мърда голямо дърво и никаква емоция. Надуваема кукла все едно.
Значи гредаM4ogot написа: ↑Вто Авг 12, 2025 3:10 pm От преди година и половина. Добре изглежда силиконите смешно и стоят но голям калкулатор искаше ми пари за таксито с което дошла до адреса си и после да я пипнеш тук и там за щяло и нещало. Почти не мърда голямо дърво и никаква емоция. Надуваема кукла все едно.
Не си личеше много циганското може да е била бяла циганка иначе хубава е. Но е голямо дърво и номерата определени са си цигански.
-
MissMystic
- Благодарен: 1 път
Здравейте “фенове”, относно коментара в който се споменава таксито искам да попитам, кое момиче не ви е искало транспортни? Аз ли да си ги платя? Не стига,че ти идвам на крак,че пък и таксито да си платя от парите за часа, ако искаш да съм с теб заради хубавите ти очи и накрая аз да платя на теб!! Дърво съм била-ти нали си много подвижен… челна стойка на стената ли да направя? Аз ли да те ебем? Легнете и не мърдате все едно сте трупове и от мен се очаква да направя магия,силикона смешно ми стоял,и на теб главата ти е смешна и празна,но си я носиш нали? А,че съм циганка,мога само да кажа,че с това умствено ограничено изказване,е повече от показателно,що за човек си!
Няма лоша реклама
Няма лоша реклама
-
MissMystic
- Благодарен: 1 път
Бих се радвала да конкретизираш “циганските ми номера”. Добре ви правят да ви лъжат и да бягат момичетата с парите,малко ви е даже.
-
razputin
- Благодарил: 258 пъти
- Благодарен: 434 пъти
- Обратна връзка:
Добре ли ни правят - ай хафтее со керееез, со мангеес мис ДжипстикMissMystic написа: ↑Пет Окт 24, 2025 3:55 amБих се радвала да конкретизираш “циганските ми номера”. Добре ви правят да ви лъжат и да бягат момичетата с парите,малко ви е даже.
Коса расте, акъл не доада
Ами с това което го написа си проличава що за човек и стока сиMissMystic написа: ↑Пет Окт 24, 2025 3:55 amБих се радвала да конкретизираш “циганските ми номера”. Добре ви правят да ви лъжат и да бягат момичетата с парите,малко ви е даже.
Относно горното, това че си пасивна или безчуствена за всеки е индивидуално и различно и всеки сам може да си го прецени дали му харесва или не. При мен просто по скоро не.
Плащат ти транспорт само ако отиваш до адрес при някой когато аз идвам на твой терен е безумно да искаш пари за транспорт понеже ти си била дошла до твоя адрес с такси.
Вече не си спомням но имаше и други пазарлъци с екстри абе не приличаш много на циганка ама като такава го караш.
-
razputin
- Обратна връзка:
Не приличала била много на циганка
- сигур на полякиня ти замяза мис Джипстик още кат си поиска пари за таксито до нейния терен, Магелан. И си й плати на таа гняз кат поп, евала.
Не, ест че не съм плащал за транспорт до нейния си терен. Като толкова знаеш отиди да се увериш как изглежда. Но виж сега цената каква е
-
razputin
- Обратна връзка:
Абе платил си си ти като поп да чукаш нагла мангасарка с кофти силикон и копче не си й рекъл тогава напреки, ма инак много ти знае лапацалото тука за свинстване.
Aре, че предупреди останалите баре и таа мръша вонлива е толкова тъпа та изпълзе тука благодарение на тебе, та да я видат сички що за стока е.
Другото е за свинската тема
Aре, че предупреди останалите баре и таа мръша вонлива е толкова тъпа та изпълзе тука благодарение на тебе, та да я видат сички що за стока е.
Другото е за свинската тема