И тук питам
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
И тук питам
Здравейте колеги и колежки!
Пиша с молба за съвет, не съм бил на курва сигурно година а и много стрес от година насам събрах! Търся съвет при коя да ида в София тази седмица, мислех нещо за Gorgona, Мини Сладката или директно да ида при някоя от масажистките, ще е готино еротика да има след стабилен масаж!
ПС: Пиша тук щото педерастите в другия форум ми отказват да постовете
Пиша с молба за съвет, не съм бил на курва сигурно година а и много стрес от година насам събрах! Търся съвет при коя да ида в София тази седмица, мислех нещо за Gorgona, Мини Сладката или директно да ида при някоя от масажистките, ще е готино еротика да има след стабилен масаж!
ПС: Пиша тук щото педерастите в другия форум ми отказват да постовете
-
- Благодарил: 170 пъти
- Благодарен: 296 пъти
- Обратна връзка:
Re: И тук питам
Изабела от Младост.
От масажистките не знам има ли читави в момента, ма Дилена по принцип става за мискинлъци.
Мини не съм я пробвал ма не е ли от побратимите не знам. А таа Горгона я зарежи, тва е некво гюбре и шта откаже за още година поне.
Мани ги тия от другия форум, тиа на връзан кон овес не моа да дадат ма си вират носовете гаче са големата работа - там ако не питаш в стил "язе съм от провинцията ма съм загорел на тенджера и мого ми са мандръса нещо в Софията кат ма прати шефа командировка таа година с 200 лева служебни" начи не си от техните.
Коса расте, акъл не доада
И аз останах с това впечатление, че много за големи са се взели в другия форум! Иначе ще пробвам някоя за масаж, чудя се че си пиша с минито и мога да мина приятелски ама се съмнявам че може да ми отпусне като някоя масажистка, че съм скован целияrazputin написа: ↑Пон Мар 17, 2025 10:23 pmИзабела от Младост.
От масажистките не знам има ли читави в момента, ма Дилена по принцип става за мискинлъци.
Мини не съм я пробвал ма не е ли от побратимите не знам. А таа Горгона я зарежи, тва е некво гюбре и шта откаже за още година поне.
Мани ги тия от другия форум, тиа на връзан кон овес не моа да дадат ма си вират носовете гаче са големата работа - там ако не питаш в стил "язе съм от провинцията ма съм загорел на тенджера и мого ми са мандръса нещо в Софията кат ма прати шефа командировка таа година с 200 лева служебни" начи не си от техните.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Стига сте плюли другия форум, сериозните хора сме едни и същи и в двата форума, така както и тези, които се лигавят и разводняват положението 

Просто питах нещо там и предупредих за една греда, онази Евелин ли беше, и тоя педерас kor ми отхвърли коментара, докато други почти веднага им се появяваха нещата и след това всичко се отхвърляше
-
- Обратна връзка:
Тамън да се съгласа и еш на кво пресно-пресно попадам
https://kovri.info/search.php?keywords= ... 0%BD%D0%B5
Иначе сериозните са ясни - и тука и там, щатните олигофрени също.
Това не съм аз, поне знам че "да го" се пише отделно, и що годе знам къде има запетайки!razputin написа: ↑Сря Мар 19, 2025 12:18 pmТамън да се съгласа и еш на кво пресно-пресно попадам
https://kovri.info/search.php?keywords= ... 0%BD%D0%B5
Иначе сериозните са ясни - и тука и там, щатните олигофрени също.
-
- Обратна връзка:
Аз имах предвид че там е пълно с такива олигофрени кат цитирания тъпигьос дето щел да идва до София.
И нема оправия у оня форум щото модератора се дърви на секи друг ма не на кой требва.
И въобще нeмам предвид тебе или колегата Ejobejo който е прав, че има сериозни, има и кретени навсекъде.
И нема оправия у оня форум щото модератора се дърви на секи друг ма не на кой требва.
И въобще нeмам предвид тебе или колегата Ejobejo който е прав, че има сериозни, има и кретени навсекъде.