И тук питам

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
ChipiChapa

И тук питам

Мнение от ChipiChapa »

Здравейте колеги и колежки!
Пиша с молба за съвет, не съм бил на курва сигурно година а и много стрес от година насам събрах! Търся съвет при коя да ида в София тази седмица, мислех нещо за Gorgona, Мини Сладката или директно да ида при някоя от масажистките, ще е готино еротика да има след стабилен масаж!
ПС: Пиша тук щото педерастите в другия форум ми отказват да постовете
razputin
Благодарил: 170 пъти
Благодарен: 296 пъти
Обратна връзка:

Re: И тук питам

Мнение от razputin »

ChipiChapa написа: Пон Мар 17, 2025 2:47 pm
Изабела от Младост.
От масажистките не знам има ли читави в момента, ма Дилена по принцип става за мискинлъци.
Мини не съм я пробвал ма не е ли от побратимите не знам. А таа Горгона я зарежи, тва е некво гюбре и шта откаже за още година поне.

Мани ги тия от другия форум, тиа на връзан кон овес не моа да дадат ма си вират носовете гаче са големата работа - там ако не питаш в стил "язе съм от провинцията ма съм загорел на тенджера и мого ми са мандръса нещо в Софията кат ма прати шефа командировка таа година с 200 лева служебни" начи не си от техните.
Коса расте, акъл не доада
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

razputin написа: Пон Мар 17, 2025 10:23 pm
ChipiChapa написа: Пон Мар 17, 2025 2:47 pm
Изабела от Младост.
От масажистките не знам има ли читави в момента, ма Дилена по принцип става за мискинлъци.
Мини не съм я пробвал ма не е ли от побратимите не знам. А таа Горгона я зарежи, тва е некво гюбре и шта откаже за още година поне.

Мани ги тия от другия форум, тиа на връзан кон овес не моа да дадат ма си вират носовете гаче са големата работа - там ако не питаш в стил "язе съм от провинцията ма съм загорел на тенджера и мого ми са мандръса нещо в Софията кат ма прати шефа командировка таа година с 200 лева служебни" начи не си от техните.
И аз останах с това впечатление, че много за големи са се взели в другия форум! Иначе ще пробвам някоя за масаж, чудя се че си пиша с минито и мога да мина приятелски ама се съмнявам че може да ми отпусне като някоя масажистка, че съм скован целия
ejobejo
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от ejobejo »

Стига сте плюли другия форум, сериозните хора сме едни и същи и в двата форума, така както и тези, които се лигавят и разводняват положението ;)
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

Просто питах нещо там и предупредих за една греда, онази Евелин ли беше, и тоя педерас kor ми отхвърли коментара, докато други почти веднага им се появяваха нещата и след това всичко се отхвърляше
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

ejobejo написа: Вто Мар 18, 2025 8:29 am Стига сте плюли другия форум, сериозните хора сме едни и същи и в двата форума, така както и тези, които се лигавят и разводняват положението ;)
Тамън да се съгласа и еш на кво пресно-пресно попадам
https://kovri.info/search.php?keywords= ... 0%BD%D0%B5
Иначе сериозните са ясни - и тука и там, щатните олигофрени също.
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

razputin написа: Сря Мар 19, 2025 12:18 pm
ejobejo написа: Вто Мар 18, 2025 8:29 am Стига сте плюли другия форум, сериозните хора сме едни и същи и в двата форума, така както и тези, които се лигавят и разводняват положението ;)
Тамън да се съгласа и еш на кво пресно-пресно попадам
https://kovri.info/search.php?keywords= ... 0%BD%D0%B5
Иначе сериозните са ясни - и тука и там, щатните олигофрени също.
Това не съм аз, поне знам че "да го" се пише отделно, и що годе знам къде има запетайки!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Аз имах предвид че там е пълно с такива олигофрени кат цитирания тъпигьос дето щел да идва до София.
И нема оправия у оня форум щото модератора се дърви на секи друг ма не на кой требва.
И въобще нeмам предвид тебе или колегата Ejobejo който е прав, че има сериозни, има и кретени навсекъде.
Публикувай отговор