Някой с опит да сподели?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Някой с опит да сподели?
https://www.alo.bg/8077022
Тази госпожа ми попадна в полезрението. По телефона звучи много добре. Но знае ли човек?
Тази госпожа ми попадна в полезрението. По телефона звучи много добре. Но знае ли човек?
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Re: Някой с опит да сподели?
Колега,те всичките по телефона са много секси и звучат много добре .... обаче като отидеш на место и събуеш гащите и ти вземат парите и до там .!!!! Има и от тях точни на са много малко за съжаление..
Съгласен , но тази имаше много над средна речева култура , чувство за хумор и т.н.
-
Прекрасно отношение, терена е без забележка, свирката е брутална в секса не е никак пасивна,ако имаш други въпроси питай.
-
Просто е мааалко по-едра и висока, но е изключително стегната. Много тренира и отделно тренировките в леглото.
Ще се убедиш като отидеш при нея.
Относно дали е пасивна....... повярвай ми, Джони Синс е по-пасивен от нея, Мира винаги ми е топила лагерите.
За съжаление откакто я няма на Графа не мога да я посещавам. Работя на буквално 200 метра от там и както тя, така и почти всичките й колежки са ми правили обедните почивки и остатъка от следобедите в офиса по-приятни
Относно дали е пасивна....... повярвай ми, Джони Синс е по-пасивен от нея, Мира винаги ми е топила лагерите.
За съжаление откакто я няма на Графа не мога да я посещавам. Работя на буквално 200 метра от там и както тя, така и почти всичките й колежки са ми правили обедните почивки и остатъка от следобедите в офиса по-приятни
Мен не ме притесняват големи жени. Аз съм над два метра и над 110 килограма. По-голяма от ме надали е....
Аз също съм от високите мъже,а в центъра където ме прие леглото беше малко,кокетно и адски неудобно за големи мъже.Но пък ми духа,докато бях седнал на стола и ме чука на пода.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Малко по-едра и висока...? Искаш да кажеш че тези 167см. които е писала не са 167см...така ли..? Колко кг. е според теб..?neo.bg написа: ↑Пон Яну 23, 2023 8:58 pm Просто е мааалко по-едра и висока, но е изключително стегната. Много тренира и отделно тренировките в леглото.
Баш толкова е висока,колкото е написала.Явно е била с токчета и затова му се е сторила високаNikolaj написа: ↑Вто Яну 24, 2023 9:39 pmМалко по-едра и висока...? Искаш да кажеш че тези 167см. които е писала не са 167см...така ли..? Колко кг. е според теб..?neo.bg написа: ↑Пон Яну 23, 2023 8:58 pm Просто е мааалко по-едра и висока, но е изключително стегната. Много тренира и отделно тренировките в леглото.
Misiq london написа: ↑Нед Яну 22, 2023 10:06 pm Прекрасно отношение, терена е без забележка, свирката е брутална в секса не е никак пасивна,ако имаш други въпроси питай.
Абсолютно задължително ли е вземането на душ при Мира и ако отговорът е - да, престоят в банята влиза ли във времето от уговореният един час. Благодаря предварително!
единствено че понапълня и вече си личат и годините а цената все е на горе ... но нормално ако въпреки това си има достъчно клиенти.
Вече всякакви мангалки ни трескат за по 400 лв.Годините работа при Мира,поне не променят услугата,за разлика от други.Двете с Деси-Вики са пример за мен как тази работа се върши.Една камара екстри има в цената все пак при Мира-нормално е да е такава.
-
Santana написа: ↑Чет Яну 26, 2023 8:49 amКолега, не цепя секундата не съм си гледал и часовника, услугата е без забележки не се дава зор та дори и да влиза времето за душ в единия час не мисля, че ще се къпеш 20минMisiq london написа: ↑Нед Яну 22, 2023 10:06 pm Прекрасно отношение, терена е без забележка, свирката е брутална в секса не е никак пасивна,ако имаш други въпроси питай.
Абсолютно задължително ли е вземането на душ при Мира и ако отговорът е - да, престоят в банята влиза ли във времето от уговореният един час. Благодаря предварително!